Konsertsommar i år-Dalhalla

Hej

SOMMAR, ja det är det verkligen och än så länge jobbar man men bara 3 dagar till nästa vecka och sedan åker vi äntligen i väg på semester tillsammans. Jag har varit väldigt inaktiv här inne och det så även med flit också kan jag nästan säga. Det hinns inte med, samt det har varit för varmt, det blir för klibbigt att sitta framför datorn. Nu är det lite bättre och det går andas frisk luft igen känns det som. Balkongen på kvällarna har varit U N D E R B A R T att sitta vid

Bildkällor ⋆ Mando DiaoThe Hives The Sounds och ⋆ Jakob Hellman

Livemusik i sommar med två fina människor

I sommar ska jag gå på två konserter faktiskt, på ➜ Jakob Hellman redan den 15:e juli tillsammans med BQ, det var hans födelsedagspresent från mig. BQ har alltid gillat honom, och så även jag. Det ska därför bli jättemysigt och roligt att se honom och höra hans låtar live. Jakob Hellman är ju känd med flera låtar och numera känner nog många igen honom från succéserien Så mycket bättre. För mig är han känd längre tillbaka än så då han sjöng låtar som ” Vara vänner” ”Tårarna” Han slog igenom 1989 med debutskivan Jakob Hellman ”…och stora havet” där han står på ett vitt skivomslag med sig själv och gitarren. Mycket bra skiva och de låtarna kommer man alltid att minnas.

I september ska jag se Mando Diao, ➜ The Sounds och The Hives tillsammans med min kompis Madde i Dalhalla. Den konserten skulle spelats i augusti 2020 men vart inställd för pandemin. Konserten vart då framflyttad till sommaren 2021, men det blev samma läge då också. Nu ska konserten äntligen bli av och biljetterna ligger bara här hemma och väntar på att få användas. The Sounds har jag lyssnat på i många år och har så även gillat dem, men de andra två banden har jag inte lyssnat lika mycket på. Jag gillar alla banden så det kommer bli en jättebra kväll och hur mäktigt kommer det inte att vara att gå på en konsert i ➜ Dalhalla

➤ Har ni varit på konsert på senaste och vem såg ni?!

➤ Har någon sett artisterna jag ska se och har ni varit till Dalhalla?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Konsertsommar i år-Dalhalla

 1. I juni var vi och såg Magnus Carlssons från Barbados till gamla stan. Skulle sett den innan pandemin, men så blev det som det blev. Blir Thomas Ledin i augusti. Mando Dias såg jag på trädgårn för många år sen. Dom är så bra och deras strövtåg i hembygden spelades på pappas begravning.

  Gilla

 2. Hellman har jag aldrig gillat eller lyssnat på men Mando diao däremot tycker jag om 🙂
  Hoppas det blir trevligt på båda konserterna och att ni får en trevlig semestervecka

  Gilla

 3. The sounds har jag sett på grönan för många år sedan. Massa energi som gjorde det kul att se.
  Jakob har jag missat helt och hållet. Får ta och kolla upp honom. Tackar för musik tipset!!!

  Gilla

 4. Jakob Hellman gillade jag 89, men jag har lyssnat på honom igen och är inte lika glad länge. även om vissa låtar fortfarande är bra att lyssna på. har precis lyssnat på ett par grymma låtar av Mando Diao som jag inte direkt lyssnat på förr. Det är roligt att gå på konsert och i år har jag faktiskt varit iväg på flera olika konserter.
  Jag har sett Sir J å´Åslings Bluesband ( litet lokalt band), Bryan Adams, Stiftelsen och Danko Jones. I september har vi Abba show i London, DAD och Sator inbokade och jag hoppas på att det blir mer i år.
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 5. Åh så kul! Det är ju verkligen en speciell upplevelse med livemusik alltså 🙂 Var på en musikalkonsert med en ensemble som sjöng kända musikallåtar för någon vecka sedan, men har nog inte varit på en ”konsert-konsert” sedan innan pandemin! Måste nog kika runt om det går någon konsert i sommar jag skulle vilja gå på 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s