Vi rullar vidare på vägarna

Nu är vi på rull och kommer rulla vidare i nytt

Idag är jag hemma med tösen då fritis är stängt. Vi tog oss en sväng till skateparken och hon är verkligen jätteduktig med balansen. Hon kan åka jättebra och tog sig upp och ner för kullarna. Jag kunde inte ens stå på varken skridskor, skatebord eller något annat rullbart då jag var barn. Det kändes som en semesterdag och jag längtar verkligen till semestern nu. När jag tänker på att det är några veckor till kändes det lite motigt, men veckorna går ju så mycket snabbare än man tror.

På tal om ta sig fram och rulla så, så har vi i alla fall fått hem vår bil igen och vi fick helt enkelt strunta i att laga navigatorn i bilen. Det skulle kostat oss närmare 40 000kr och de pengarna är inte ens rimligt att lägga på en bil som vi tänkt lämna in som ombyte vid nytt bilköp framöver. Vi har kikat på nya bilar och vi kommer satsa på hybrid eller elbil den här gången. Vi vet inte när det blir, men snart inom snar framtid.

➤ Ni som har elbil eller hybrid. Hur långt tar ni er på elen och vilken bil har ni?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Dela det här:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Vi rullar vidare på vägarna

 1. Va härligt att hon fick vara på skatebanan. Kan förstå att du längtar till din semestern. Det är du värd ’ 🌸

  Gilla

 2. Vad duktig hon är! Jag var helt tvärtom, jag stod på allt när jag var liten, roller, skateboard, allt och jag körde i ramp och hoppade och sånt 🙂 haha Levi börjar bli riktigt duktig han med =)

  Gilla

 3. Oj så kul med skatepark & va duktig hon är 🤗 Jag kunde inte heller åka skateboard när jag var liten, är ju supersvårt. Galet dyrt att laga bilar!

  Gilla

 4. Att det kan kosta 40 000kr bara för att laga en liten del i en bil är sjukt. Förstår varför ni valde att inte laga den. Jag själv har inte körkort så har ej koll på elbilar eller hybrider.

  Gilla

 5. Va duktig hon är som vågar åka i skateparken.
  Jag kunde åka inlines och skateboard när jag var liten men nu vet jag inte riktigt. Va ett tag sedan.
  Va drygt med bilen. Att det ska vara så dyrt med delar till bilar är märkligt. Ibland kostar reperationer nästan mer än vad bilen är värd och då undrar man om det är värt det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s