Vackraste jag sett!

Vinkelivink på er

Nu är det då dags att åka hem igen i morgon och jag känner att det ska bli skönt och härligt. Vi har haft massa bra stunder här och superviktig kvalitetstid med mamma och pappa. Bellis och jag har även fått egentid också och njutit av den fina stad som Oskarshamn är och det utbud och möjligheter som finns här. Vi har varit här i 5 dagar nu och det är precis perfekt. Nu vill jag hem till vår vardag igen och såklart det viktigaste komma hem och krama och pussa på BQ . Ser inte fram emot en tågresa på 7 h, men vad kan man göra då!

Bland de vackraste katter jag sett!

Grannen till mamma och pappa har en supervacker raskatt och det är en allergikatt. Det snappade ju också Bellis upp att det är en allergikatt just för att hon vet ju då såklart att jag är allergisk och hon vill så gäääääärna ha ett djur. Jag tror att denna lilla gobit är en ➜ siames eller syskonrasen ➜ Balines, osäker där faktiskt! Någon som vet?!, då får ni gärna berätta! Så fint att katten är maskerad om tassar, svans och huvudet som det heter. Den är en av de kattraser som finns som kan fungera. Katten var också väldigt gosig och kelig med oss och kom lite då och då intill oss på uteplatsen. Extremt kelig katt och både Bellis och jag reagerade på att dens päls var annorlunda och så mjuk. Den kändes som ett gossedjur. Jag kände inte av den just nu vad jag vet, tror att det är pollen jag reagerade på. Jag reagerade inte när jag klappade den, så det kanske är ett bra tecken trots allt.

Nu är det lite skavsår i mina öron att vi ska skaffa sådan katt, hade hon fått sin önskan skulle vi tagit hem den katten. Det hon ej förstår är ju att jag kan ju reagera på den kattrasen också, det är ju allergivänlig katt, men inte allergifri katt. Ja vi hoppas att hon glömmer bort katten nu när vi åker härifrån,

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Vackraste jag sett!

  1. Är med allergisk mot katter, nu vill jag förvisso absolut inte ha katt ( hundmänniska rakt igenom). Oavset skulle jag aldrig våga chansa på s k ”allergivänlig” katt eller hund för den delen om jag var hundallergiker.
    Är ju levande djur vi pratar om och inte någon sak som bara kan lämnas bort om inte det funkar. Förstår dig helt o hållet att det blir nej till katt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s