Oasen mitt i hamnen – Badholmen!

Oasen mitt i hamnen – Badholmen

Så härligt med sol och strålar, sommar. Här sitter jag nu med lite ny färg på mig i alla fall i ansiktet och den del på överkroppen man visar utan att gå i bikini. Jag har duschat en sval dusch och känner att kroppen är fylld av extra energi och glädje. Idag tog jag cykeln ner till hamnen med Bellis igen för att dels leka i stora hamnlekparken där och där lekte vi loss ett bra tag. Vi cyklade även till ➜ Badholmen som ligger på egen holme mitt i hamnen i Oskarshamn. De serverar väldigt god mat där, och de kallar sig själva Oasen mitt i hamnen. Badholmen är listade som en av Sveriges bästa restauranger och de är väldigt noga utvalt och planerat med sina råvaror. Jag har ätit både mat och glass där. Idag valde Bellis och jag att cykla dit för att svalka oss med god glass.

Kär och nöjd hela kvällen till sommarbris

BQ och jag var och åt där förra sommaren då vi var ner här i Oskarshamn på semestern. Vi gick då på en romantisk middag och det var helt underbart måste jag säga. Vi tyckte så för dels hade vi inte varit ut på något ensamma på ett tag och den kvällen var magisk från början till slut. Maten var så god du bara kan tänka dig att sitta äta där ute på verandan till sval havsbris och ljummen kväll på det. Jag kände mig så kär och nöjd . Önskar att vi hade kunnat gjort det denna sommar igen just på Badholmen för det är något speciellt med det. Ja tänk er att sitta ute på en holme ute i hamnen och bara njuta av det, kan det bli bättre?

Lite bilder från stunden i lekparken också, så snygg lekpark

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Oasen mitt i hamnen – Badholmen!

 1. Nej det kan nog inte bli bättre än så. Va mysigt att sitta där och äta glass. Ser helt fantastiskt ut.

  Lekparken verkar vara kanon och är så fint gjord. Förstår att Bellis gillar den och vill dit och leka.

  Ha en jätte fin kväll!!!

  Gilla

 2. Ååå Såå härligt det låter!!! 😃 Bra att det finns det stället. Bra lekpark check ✔️God mat check ✔️ & god glass 🍦check ✔️. Låter underbart.
  Det är såna ställen man inte ska åka till allt för ofta. Då det inte blir det fina i det. Utan åka ditt lite då & då för att ha kvar den härliga känslan i kroppen 😊.
  Låter som en romantisk stund det du & BQ gjorde förra året & allt var så perfekt. Nästan ny kär på nytt 🥰😃.
  Ha en fin nationaldag!! 🇸🇪🍦🌺🎉❣️😃

  Gilla

 3. Härliga bilder du tagit. Här har också solen varit framme och jag kunde gå ut i t-shirt och kjol igår på min promenad. Att svalka sig med en kall glass är ju ett måste när det är så varmt. Här har jag satt i mitt myggnät på sovrumsfönstret så jag kan ha det öppet på nätterna utan att bli sönderbiten av mygg.

  Gilla

 4. Ja det känns faktiskt som att man måste duscha oftare för o svalka. Va härligt att du njuter av varmen

  Gilla

 5. Det är något speciellt att sitta nära havet när man äter, dricker eller bara njuter av vädret. Igår hade vi en perfekt solig dag på Gråen. Underbart 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s