Dagen visar 25+ idag, Sommar!

Jag i morse när jag vaknade till på morgonen

God eftermiddag!

Här är det 25+ på temperaturen idag och det är såklart jättehärligt. Dock är man inte beredd på det och man får lite av en gå in i väggen känsla. Hemm i Dalarna har vi haft 19 grader sa BQ så det är ju faktiskt lite skillnad. Jag tänkte ta mig ut på en rask promenad senare tänkte jag, än så länge är det lite för varmt för det. Jag känner att jag vill inte tappa flytet jag fått på min dagsmotion jag fått nu om dagarna.

En tripp till stugan och träffa labrador

Sötaste lilla Arn

Efter lunch idag åkte vi till stugan för att titta till den lite och Bellis och jag hjälpte till att vattna växterna. Det var jättekul tyckte Bellis och till hennes lycka hade grannen bredvid kommit dit och han hade skaffat sig en labrador, en liten Arn som är 17 månader. Labradoren Arn blev till sig i Bellis och ville hälsa på henne hela tiden just för att hon höll på med vatten. Bellis fick tillåtelse att vattna hans nos vid ett tillfälle och ja TOTAL LYCKA från dem båda kan man ju lungt säga. Skönt också för vovven när det är så varmt idag, så söta.

➤ Hur varmt har ni idag?

Tiden går fort här nere, det kändes som så många dagar vi skulle vara här, men nu är det redan måndag i morgon och så åker vi hemåt igen på tisdag. Nog för att vi saknar älsklingen BQ jätte, jätte mycket. Det är inte helt samma nu när han inte är med. Han har dock fullt upp att hjälpa till med det han ska där hemma.

Bellis och jag ska ut i fina vädret igen nu och leka lite, njuta av de sista strålarna för dagen

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Dagen visar 25+ idag, Sommar!

 1. Sommaren kom verkligen på en gång. Vilken sötnos ni träffade på och kan förstå att bellis blev glad. Hoppas ni har haft en trevlig tid nere i Oskarshamn, låter iaf som ni har haft en bra tid 🙂

  Gilla

 2. Det har verkligen varit ljuvligt idag, helt okej igår med men idag har vi haft så varmt och fint. Älskar denna delen på året. Var och träffad ett bröllopspar som jag skall fota men skyndade mig sen hem för att hinna åka till havet med barnen med, såååå värt det. Vi kan nog ha haft ungefär lika varmt här, får absolut gärna stanna.

  Gilla

 3. Vi har haft 21 grader varmt & strålande sol i Stockholm idag! Här hemma är det också sol & skönt. Håller med om att tiden går så fort när man reser 🤗 Va mysigt att träffa fina hunden Arn!

  Gilla

 4. Älskar värmen vi fått nu, hoppas det håller i några dagar. Blir tidiga långa rundor med hunden innan det blir för varmt för henne.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s