Tuffi tuffi tuff tåg

Hej från tåget!

Nu är Bellis och jag på väg ner till Oskarshamn med tåg och stannar t.o.m tisdag. BQ skulle också åkt med, men det är andra omständigheter som gör att han ej kan åka med. Det är som sagt sorgligt över en av våra familjemedlemmar som är väldigt sjuk och han behöver finnas hemma på plats då allt går väldigt snabbt i sjukdomsbeloppet. Det blir ändå skönt att åka ner och verkar som om vi kommer få bra väder och då är ju Oskarshamn den bästa platsen att åka till, det är ju jättefint där.

Roffa åt oss det ena efter dert andra på Pressbyrån

Nu passar jag på att blogga lite för tösen har somnat en stund, snuttan. Hon är verkligen jätteduktig och finner sig, hon tycker att det är roligt att åka tåg, vilket är en förutsättning när man sammalagt är på resande fot i 7 h idag. Vi har sammanlagt 3 stopp och nu är det bara ett kvar. Vi roar oss längst vägen och försöker göra det bästa av det. Hon har kollat på svtbarn och flera filmer, samt även spelat skolplus. Jag har mest kopplat av, men nu tar jag lite bloggtajm. Vi hade 20 minuters paus i Linköping och där roffade vi åt oss allt möjligt på Pressbyrån så vi ska klara oss resten av vägen vi har kvar till vi är framme. Det kändes lite roligt.- Mamma kan jag få köpa den- Ja, mamma jag vill ha den också -Ja det går bra. Ja lite så ungefär, men man ska ha mysigt då man sitter på tåget. Blir så väldigt långsamt annars.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Tuffi tuffi tuff tåg

 1. Tråkigt att mannen inte kunde följa med men kanske lite mysigt för er att få en dotter och mamma tid. Jag tycker också om att åka tåg, det är mysigt tycker jag, älskar att kolla ut genom fönstret på tåget 🙂

  Gilla

 2. Trevligt med liten tåg utflykt 😊. Sänder en StyrkeKram till BQ & hans nära & kära.
  Hoppas att ni får det trevligt i Oskarshamn. Såklart man ska unna sig på tåget 🚂🍩🍭😊.

  Jag tycker det är skönt att åka tåg.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Åka tåg är så mysigt tycker jag. Bästa färdmedlet helt klart. Vad tråkigt med er familjemedlem. Känns som om det inte kommer gå bra? Tyvärr är livet sådant, men alltid lika jobbigt för de nära. Kram till er alla.

  Gilla

 4. Va trist att BQ blev hemma. Hoppas det går bra för honom.
  Va duktig Bellis är på att åka långt. 7 h är mycket även för en vuxen.
  Klart att man ska ha mysigt på tåget 😉 och det är pressbyrån duktiga med.
  Men va är det för äventyr som nalkas i Oskarshamn???
  Ha en jätte fin dag!!!

  Gilla

 5. Härligt att hon har varit så duktig. Då jag själv som vuxen kan tycka det är väldigt jobbigt att vara på resande fot i sju timmar. Det är bra att ni har datorn med er så ni kan fördriva tiden då ni åker tåg. Man minns själv hur man kunde tycka det var tråkigt att åka tåg längre sträcka om man inte kunde få tiden att gå på ett eller annat sätt.

  Gilla

 6. Vad mysigt att åka tåg tillsammans! En 7-timmarsresa låter dock mäktigt (inte minst för en vuxen, hehe). Ska ni hälsa på släkt i Oskarshamn eller vilka äventyr väntar där? Så underbart att få åka bort och att ha en långhelg på sig. Jättetråkigt att BQ måste kämpa med sitt på hemmaplan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s