Ny bil och nyklippt!

Hej på er fredagsfolk

Det händer både bra och och mindre bra och faktiskt sorgliga grejer i vårt liv nu och man kan inte alltid styra i allt. Jag har ganska mycket att stå i eller vi har mycket att stå i och och vardagarna flyger fram i rasande fart. Det sorgliga kan jag sammanfatta kort här, för det vill jag inte gå in på mer. Det är i alla fall en av våra familjemedlemmar som är svårt sjuk i cancer och det går fort så ”FUCK CANCER”

Gray is the new thing

I tisdags var jag till frissan igen och klippte det lite sommarkort igen och vi la i en kall blond nyansering. Jag blir lite åt det gråare hållet och det är ju såklart läckert och poppigt. Jag kommer ju bli mer åt ”blond” efter några tvättar. Nyansering håller ungefär i 20-25 tvättar och det räknar jag på att om jag tvättar det 2 gånger i veckan håller det ungefär 6 veckor tills jag ska till frissan igen och då är det hög tid att fylla i utväxten som kommit då. Jag använder ju också silverprodukter 1 gånger i veckan och det gör ju sitt till att det kalla håller längre än 22 tvättar.

Skaffat ny bil, en Audi!

Vi har numera en ny bil, En Audi Quattro årsmodell 2021. Den kostar mer än en halv miljon så vi är verkligen i lyx nu när vi åker. Fastän, hmm! Om det så vore det är väl inte direkt så fallet utan vi har en hyrbil just nu för att vår bil bestämde sig för att sluta fungera i helgen som var. Det blev något med navigatorn och så har den dragit ut hela systemet. Bilen står nu på märkesverkstad och vi får snart veta hur saftigt det kalaset kommer bli eller om elfelet täcker försäkringen, bara vänta och se med andra ord. Våran bil är inte mer än några år gammal, men det känns som om att det faktiskt är dags att börja tänka på att byta bil för det är ju nu problemen börjar komma som de säger då de är 3-5 år gamla.

Bellis älskar den nya bilen vi hyrt hon tycker det känns som vi åker i ett rymdskepp typ. Man sitter högre och det är supercoolt att se allt som händer med verkliga bilder i backsensorn som varnar så man ej kör på något. Häftigt att trycka på touch som en mobil för att kunna byta radiostation osv. Vår bil har ju också sådant, men såklart är det nyare och fräschare på en bil som inte ens är 1 år.

Jag har även precis nyss fått reda på en toppenrolig grej när jag nyss fick ett samtal, men jag får inte säga något om det än då det inte är helt klart så det får bli en cliffhanger.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Ny bil och nyklippt!

  1. Usch för cancer, har drabbat vår familj alldeles för mycket. Man vill bara vara tillsammans i familjen då det beskedet kommer och umgås så mycket man kan och stötta varandra och den som fått det. Ni får försöka ha en bra helg ändå och bara vara tillsammans.
    Är ju dessutom långhelg med ledig måndag och förhoppningsvis får vi lite sol och värme i helgen.
    Kanske kan man då få lite färg i ansiktet 😊

    Gilla

  2. Så snygg du är i håret, min man tycker jag ska testa lite silver grått eller lägga nån färggrann färg.vet inte om jag vågar men på dig var det snyggt. Så tråkigt med cancern den drabbar Så många. Uhf jag är så härdad av den sjukdomen den har tagit så många ifrån mig. Var ju så ung när sonens pappa dog, min mamma fick bröstcancer förra året så förstår din sorg. Den hemska sjukdomen hade jag gärna utrotat om det gick. Ha en fin helg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.