Kyckling i röd curry

En somrig och snabb enkel rätt att göra och det smakar gott. Vill man inte ha ris, kan man ju ta andra grönsaker till som exempelvis broccoli, paprika, sugarsnaps bönor m,m för att bli mätt. Det är ju dessutom gott. Då tar man även ner points på maträtten

1 portioner = Hela receptet
Personliga Points = per portion
14-16

Ingredienser

  • Kycklingbröstfilé 125 g
  • Rapsolja 1 tsk
  • Currypasta ½ msk, röd
  • Minimajs ½ dl
  • Morot 1 medelstor(t)/medelstora
  • Kokosmjölk, lätt 1 dl
  • Fisksås (orientalisk) 1 msk
  • Ris, kokt 2¾ dl

Instruktioner

Strimla kycklingen, hetta upp en panna med olja och currypasta. Lägg i kyckling, majs, morot i slantar och bryn allt. Häll på kokosmjölk och fisksås. Låt det sjuda ca 5 minuter. Servera med ris och sallad.

/ receptkälla – Kyckling i röd curry

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Jag har fått godkänt av Viktväktarna att använda deras recept

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Kyckling i röd curry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s