Ljuva toner till en solig perfekt vecka!

God Söndags-Kväll

Idag är det verkligen en ljuvlig och solig dag igen och vi var i väg en sväng och åkte till Hedemora och åt lunch där och för att leka i stadslekparken. Bellis har varit vissen och haft feber senaste dagarna och idag är hon som vanligt igen, men hon får vara hemma i morgon från skolan för att ha två feberfria dagar. Hon hade kunnat gå till skolan i morgon, men det är trots allt regler på 2 feberfria dagar och de ska man respektera. Även för hennes skull också är det alltid bra att ha en dag till extra hemma. Vi får se i morgon bitti om det blir jag eller BQ som vabbar. Fördel för mig att vabba på ett sätt om man ska vara lite brutalt ärlig, jag jobbar 6:15 till 18:00 i morgon シ Vi har nog i alla fall kommit fram till att det blir BQ som får vabba för jag har redan haft så mycket frånvaro när jag var sjuk. Måste hon vara hemma tisdag och onsdag med, då får jag vabba.

Stilrent och mer jag i en enkel design

I veckan gjorde jag om mina naglar, eller rättare sagt tog bort material på dem och har bara mina egna naglar nu med förstärkning på istället. Det är mycket snyggare på mig tycker jag. Jag tycker såklart att gelenaglar är snyggt på andra, men jag tycker jag får utväxt så snabbt och jag har lite böjda tjocka naglar som min egna form och det ser så fult ut när utväxten börjar komma. Jag valde att bara ha lättrosa och glittriga naglar för att få en lätt och enkel look. Jag är inne mer på det nu, tycker det dova, diskreta och enkla är snyggast och mer JAG!

Förskolans-dag är en dag man ska minnas länge

Det har varit en fullspäckad men rolig vecka på jobbet med mycket lek och bus. Vi har haft förskolans – dag och vi har haft det bästa vädret alla dagarna också. Det var t.o.m för varmt den dagen som vi hade förskolans – dag, så vi la ut filtar i skuggen så fick barnen vila och hålla sig i skuggan. Vi hade många olika aktiviteter som bland annat konstnärshörna som min avdelning ansvarade för, spelvägg, bamsegympa, ansiktsmålning och utklädda pedagoger som sjöng barnsånger tillsammans med barnen. Det var verkligen en uppskattad dag och den kommer barnen leva på länge. Som ni ser tillverkade förskolan också en musik-vägg där man tager vad man haver och det vart också en rolig grej att stå och slamra på, fniss.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Ljuva toner till en solig perfekt vecka!

 1. Va trevligt med en lunch iväg och extra kul för Bellis att komma iväg efter sjukan. Vilken otur ni har med sjuka. Hoppas ni får sjukfri period nu.
  Va jätte snygg färg du valde. Dovt är fint till vardags.
  Vilken dag ni fick. Lätt som att barnen hade fullt upp den dagen med mycke roliga aktiviteter. Jag älskar förskolans dag. Förskolan som mina äldsta gick på hade öppet för alla den dagen. Så fick man ta med något att äta som sedan bjöds till alla och så stod de för aktiviteterna. Så otroligt roligt.
  Ha en fin kväll!!!

  Gilla

 2. Roligt med en dag på ”vift” emellanåt 🙂
  Är hon frisk nu (fast inte feberfri i 2 dgr) behöver du säkert inte vabba tisdag, onsdag.
  Ja, neutrala färger o inte så långa tycker jag med är klart snyggast på naglar.

  Gilla

 3. Trevligt att åka iväg & äta lunch någonstans & att bellis fick leka av sig 😊.
  Inte kul å va febrig 🤒. Hoppas att hon mår bra nu. Såklart du ska åxå tänka på dig själv lite. Lång dag perfekt för vabb 😉. Samtidigt du varit sjuk. Behöver pengarna. Skönt att ni kom fram till ett beslut som kändes rätt för båda 🙂.
  Man har olika perioder i sitt liv. Att en period gillar man en vis sak. Sen inser man att den perioden nu är över. Så blir det en ny period. Med dina naglar, går i olika perioder. Du ska köra på det du är bekväm i ❤️.
  Kul att förskolans dag blev lyckat 😃.
  Hoppas att det är bra med dig! Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Vad härligt att ni hade riktigt bra väder under förskolans dag. Hoppas du kan gå tillbaka till jobbet och att Bellis är frisk. Inge kul att vara sjuk 🙂

  Gilla

 5. Hoppas det blir feberfritt nu så att ni slipper vara hemma mer,
  Har också funderat på att ta bort mitt gele, men jag har så himla mjuka naglar i mig själv så de skulle förmodligen aldrig hålla utan hjälp. Men ibland blir jag trött på att hålla på och gå och göra dem men fördelen är ju att jag alltid känner att jag har fina naglar.

  Gilla

 6. Skönt att hon mår bättre och är igång igen. Trist att behöva vabba men det är inte mycket att göra åt det. Hoppas ni får en skön vecka och slipper vabba resten av veckan.

  Gilla

 7. Jag älskar när det händer saker så som förskolans dag. Jag är lite putt för att jag missade årets då jag är mammaledig, vill ju gärna vara med och planera 😉

  Gilla

 8. Åh vilka mysiga aktiviteter ni hade på förskolans dag! På dotterns förskola hade de Bamseloppet vilket var väldigt uppskattat.
  Tycker också att det är snyggare med dova färger på naglarna.

  Gilla

 9. Jobbigt det där med att planera vem som ska vabba, men skönt att det alltid går att lösa! Roligt med förskolandag, något jag hört att många förskolor tar användning av och gör något roligt med barnen 😍

  Gilla

 10. Hoppas hon kan gå till skolan på tisdag så du slipper vabba. Så snygga naglarna blev och jag blir alltid sugen att fixa naglarna när jag ser när du har gjort det. Så härligt ni verka ha haft det på förskolans dag.

  Gilla

 11. Även om Bellis är frisk är det bäst att vänta 2 feberfria dagar. Då är ju allt gjort rätt och riktigt.
  Så fina dina naglar var.

  Gilla

 12. Helt underbart med detta vädret, varit soligt och varmt här idag också 😊 Skönt att febern är borta, håller alla tummar att hon fortsätter vara frisk och får slippa mer feber nu❤️Superfina naglar!

  Gilla

 13. Det är väl bra om hon kan få vara hemma en dag extra. Du har ju ändå helt ok långa naglar och måste vara mer praktiskt på jobb osv. Vi får inte ha något matriel på vara och visst är det lite tråkigt. Förskolans dag verkar firas stort, dottern berättade att dom hade familjedag på eftermiddagen med massa skoj.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s