Rockar loss och 23 grader

God förmiddag

Här sitter vi i bilen och är röjar-Ralf och rockar loss med hög musik i bilen och vi är på väg till Borlänge en sväng idag. Jag mår bättre, sov mycket i går och det var som det sista släppte då. Jag tänker nog jobba imorgon, har varit hemma nästan 1 ½ vecka nu och man får jobba med lättare symptomer. Jag tror att jag har haft influensan faktiskt och det tär på kroppen. Jag har tagit två covid-test som visar negativt så det är grönt ljus för mig nu. Jag har lite ärenden jag vill göra i Borlänge, samt att tösen ska få leka loss på Leos Lekland några timmar.

Satt ni uppe och kikade på Eurovision igår? Vi tittade inte hela tiden, men vi satt uppe och kikade på röstningen och jag trodde faktiskt att Ukrania skulle vinna. Dels var låten bra och så har de nog fått många stöttningsröster också från röstningsfolket som inte är jury. Sverige och Clara kom på fjärde placering tillslut va? Det är ju bra jobbat det också får man ju säga.

Vilket härligt väder det är idag, vi tar nog en glass ute i fina vädret i Borlänge också när vi väl är här, hitta en mysig plats. Jag såg på vädret att det ska bli 23 grader hos oss på torsdag, så härligt. Det passar ju jättebra för då har vi ➜ Förskolans dag på jobbet. Eller det har väl hela Sverige och vi hyllar förskolan med att ha massa roliga uteaktiviteter. Bellis skola hade hyllning för fritis i tisdags och då hade de också massa roliga aktiviteter.

På vår förskola ska vi ha musiktema som en röd tråd genom hela dagen och även såpbubblor, lekar, grilla korv ute osv. Det kommer bli jättetrevlig dag tillsammans med barnen och kollegorna.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

23 reaktioner till “Rockar loss och 23 grader

 1. Så skönt att höra att du mår bättre. Jag tycker att Ukraina var värdiga vinnare. inte så dum låt. Och vi kom ju ganska högt upp iallafall.

  Gilla

 2. Vad skönt att du mår bättre❣️ Å att det inte var Covid. Ja, kroppen tar stryk. Sen ska kroppen jobba upp energin igen. Så inte konstigt att man är trött 🙂.
  Trevligt att åka på utflykt 😀. Vad bra att du fick göra ditt & Bellis fick leka av sig. Gott med glass 🍦😊.

  Jag satt uppe & titta på Eurovision song Contest. Kanske att jag slumra till i mellan åt 😁. Ja, Cornelia 😉blev 4:a. Ja, det var bra. Tror med att folket tröst röstade. Hade inte Ukraina varit med. Så tror jag att det hade varit en helt annan tävling.

  Här igår var det nordan vindar & mer moln än sol. Det sägs att det ska komma varma vindar. Men det tror jag på när jag känner dem 🙂.

  Bra att ni på ditt jobb ska uppmärksamma förskolans dag. Låter trevligt med dem aktiviteter ni ska göra.

  Jag hoppas att du kunde jobba idag, måndag 🤗

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Skönt att du mår bättre nu. Jag har varken kollar på melodifestivalen eller eurovision men hörde igår att Ukraina vann. Hade ingen aning om att det är förskolans dag på torsdag, undrar om de ska göra något speciellt på dotterns förskola då

  Gilla

 4. Så skönt att du börjar känna dig bättre, håller alla tummar för att det håller i sig ☺️ Jag hade tänkt kolla men helt glömt att det var igår så missade det. Låter ju underbart om det blir 23 grader!

  Gilla

 5. Vad skönt att du mår bättre! Jag höll, ensam 🙂 , ut hela Eurovision. Familjen sov runt mig haha!
  Håller tummarna att det blir fint väder mot slutet av veckan. Skulle verkligen bara vilka sitta ute & njuta lite av solen.

  Gilla

 6. Skönt att du är bättre så du kan börja jobba igen. Roligt att bellis fick leka på leos lekland några timmar. Jag själv visste inte att det fanns en dag som kallas förskolans dag.

  Gilla

 7. Hoppas ni fick en härlig dag i Borlänge och att ni fick studsa runt på Leos. Min lill tjej brukar gilla när vi åker dit.
  Jag var på middag igår så missade alla låtar och bidrag.
  Hoppas du har en mysig kväll kram

  Gilla

 8. ja men nä ja säger som dej klart de skulle få vinna lite fel men ja .. som det är
  sverige va väl bra låt men nä ville inte de skulle vinna heller .
  o vart ska det va nästa år?

  Gilla

 9. Skönt att du mår bättre!
  Låter som om ni fått en fin söndag i Borlänge, med leklandet och kanske en glass utomhus. Härligt med fint väder😀

  Gilla

 10. Vad skönt att du mår bättre nu. Allt är ju inte covid, allt annat har ju inte försvunnit.. Kul att få åka till leos, en favorit hos barnbarnen här också.

  Gilla

 11. Såååå skönt att det inte var en covid-infektion. Jag såg på de första 21 bidragen, sedan gick jag och sov, men jag var väldigt nöjd med kvällen 🙂 fint fint fint med många som var duktiga 🙂

  Gilla

 12. Jag såg omröstningen och är glad att Ukraina vann då jag gillade deras bidrag, lite trist bara att en stor del av rösterna säkert berodde på kriget.
  Oj 23 grader! Hoppas det blir liknande temperaturer hos mig.

  Gilla

 13. Härligt att du mårbättre igen och va kul med en dag iväg.
  Jag såg inte finalen då det inte går att se på det här borta i Pakistan. Men jag läste nyheterna idag. Jag tyckte allt att vi förtjänade att komma lite högre men en fjärde plats är inte dåligt.
  Ha det så bra!!!

  Gilla

 14. Jag såg klart hela tävlingen igår. Gillade Ukrainas låt och det var helt rätt att den vann i år. Gillade även Englands och Cornelias låt är ju jättebra 🙂

  Gilla

 15. Jag satt uppe och tittade på Eurovision, det var en riktigt spännande omröstning. Men rätt väntat att Ukraina skulle ta hem tittarrösterna, jag hade nog inte väntat mig något annat än att de skulle vinna. Jag gillade dessutom låten, man rycktes liksom med när man hörde den.

  Gilla

 16. Så skönt att du mår bättre!

  Jag orkade inte titta på röstningen, gick och la mig men resten av familjen var uppe.
  Inte förvånande att Ukraina vann, de har ju varit tippade vinnare hela tiden.
  Ha en skön söndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.