Som en fisk i vattnet!

Tösen är så lik mig på första bilden att jag faktiskt kände som jag såg mig själv som barn!

God eftermiddag

Sjukstugan är fortsatt i full rull på mig här. Jag mådde kasst igår, och idag trodde jag att jag var piggare, men orkar INGENTING blir matt bara av att vika in tvätt. Som det känns nu är jag tveksam om jag ens kan jobba på måndag, men det struntar vi i nu.

BQ är i badhuset med tösen och där träffade de på en kompis till henne och hennes två syskon och ja deras mamma då såklart. Fick bilder av både mamman och BQ och ja det ser onekligen väldigt mysigt ut. Jag skojade med BQ att folk som vet vem han är kanske tror att han är på dejt med en annan mamma eftersom varken andra mamman (jag) eller pappan är med, skratt

BQ ringde då de satt och fika varma chips och kanelbullar, hmm vilka har en bra lördag eller ?! De har varit där i flera timmar nu och är väl som små russin nu kan jag minsann tro.

Symptom på allergi

Jag tål inte klor och det uppmärksammades i skolåldern. Jag blir torr, får kåda på huden, det sticker och kliar exempelvis i handflator och ansiktet. Det finns olika symptom att man ej tål allergi och det första man ser är

 • Hosta
 • Nysningar
 • Irritation i läppar och näsa
 • Hudutslag
 • Röda ögon

Jag märkte av det mest att jag fick extrem klåda i ögon och huden ( stack i handflator, under fötterna) och fick som röda fält av hudutslag. Man kan jämföra som atopiska eksem ungefär och det var jättedrygt. Fast just klorallergi måste vara svårt att kunna säga direkt att det är det, just eftersom man blir torr, stickig och får klåda då man har badat just för att klor torkar ur huden så mycket. Röda ögon får man ju också för att man är under vatten och att klor är starkt. Jag tycker att Bellis alltid blir så röd i ögonen efter att hon har varit i badhuset. Ska man gå på vad typisk klorallergi är så har kanske hon också som mig då klorallergi. Fast hennes röda ögon är borta på ett par timmar. Jag brukar ju bada ändå de gånger som vi besöker badhus, men vet då att jag blir röd och torr i ett par dagar sedan.

➤ Ni som har klorallergi, tycker ni att ni får röda ögon? Är det något mer ni märker?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Som en fisk i vattnet!

 1. Trevligt för Bellis att åka iväg med pappa & bada. Haha……Sånt skämt skulle jag med kunna dra till Kent 😂. Skönt för dig att ha egentid nu när du inte mår så bra🙁🤗.
  Tror jag inte hört någon som har klor allergi. Fick Läsa det 3 ggr för att hjärnan skulle koppla 😆.
  Krya på dig! Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Usch, vad trist att du fortfarande är krasslig! Men gå nu inte tillbaka för snabbt till jobbet, då blir det kanske ett bakslag.
  Härligt ändå att familjen haft en trevlig dag i badhuset. Tycker alltid mina kids blir röda i ögonen när det badat i pool, men det är nog mest för att de alltid dyker så mycket och nästan är mer under vatten än över 🙂
  Krya på dig!

  Gilla

  1. Ja så är lite inne på att vara hemma ett par dagar till, man får väl vara hemma 8 va? Ja funderar på om det är så med henne med att hon får för mycket klår på sig på ögonen så för hon är under vattnet som du säger

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s