Livet som ensamvarg

God förmiddag

Livet som ensamvarg börjar nu bli väldigt dystert, ensamt och känns lite hopplöst då jag fortfarande inte är frisk. Det är såklart bättre och jag är bättre än vad jag var senast jag skrev men det går så sakta. Jag har i alla fall klätt mig lite finare, sminkat mig och fixat håret idag för att känna mig finare och piggare. Jag har t.o.m målat tånaglar, rakat ben och fixat bikinilinjen för att få en extra fräsch känsla. Hjälper det då?! Ja då såklart att det gör, men kändes lite motigt då jag för ett tag sedan fick värsta hostattacken och hostade upp en massa slem, Uääk! Det är såklart bra och är väl ett friskhetstecken.

Här ovan ser ni lite foton från morgonen och en söt färgglad tös innan skolan. Kepsen hon har på sig måste jag få tipsa om. Det är en i tyg som sitter grymt bra och är extra skön att ha på sig, Bellis älskar den. Det är ➜ mormorannasyr på instagram som syr upp efter beställning. Jag kan varmt rekommendera henne, jag har beställt fler mössor av henne genom åren. Perfekt då man kan måttbeställa.

Som om jag sett serier eller?

Som sjuk har jag nu kikat på filmer och serier och i går plöjde jag igenom serien ➜ Heartbeats, vilket också var riktigt bra. Den föll mig i smaken så jag gärna kan se den igen tillsammans med BQ

Serien handlar om ungdomar i 20-års åldern som har olika mål i livet och lever på olika vis. Man får följa några karaktärer och då främst de två som heter Anders och Mio. De möts upp en utekväll i vimlet för att sedan inte ses mer är väl tanken. Ödet har en annan åsikt och de får då se vad de tillsammans eller en var ska göras åt det. Det är faktiskt trovärdigt och man får en tanke i vad ungdomar kan ha för livsstil och tankar när de utsätts för beslut dem inte trodde de skulle behöva ta. Jag tycker om att man får se både Mio och Anders tankar i det hela och att man med det också kanske får vissa fördomar man haft att tänka om.

Jag måste faktiskt säga att den får högt betyg.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

23 reaktioner till “Livet som ensamvarg

 1. Men så härliga mönster på kepsarna, jättefina! Brukar också fixa till mig ibland även om jag är sjuk eller inte mår bra, brukar känna mig lite piggare då. Önskar så att jag också var en seriemänniska men jag är så rastlös tyvärr.
  Hoppas du mår bättre snart! ❤

  Gilla

  1. Ja, man känner sig ju fräschare och det blir lättsammare. jag sminkar mig alltid annars så när jag är sjuk sminkar jag mig vanligtvis inte och då ser jag verkligen färglös och blek ut. Tack ❤

   Gilla

 2. Hoppas du snart är frisk inge kul att vara sjuk en längre period. Men det är skönt när man orkar fixa till sig lite. Då vet man att det går åt rätt håll. Krya på dig 🙂

  Gilla

 3. Tack för tipset om serien, måste ju kika in den! Jobbigt att vara sjuk, krya på dig!! Dem där mössorna va ju så fina och söta måste jag säga!! Bra att kunna måttbeställa, för även om det finns storlekar, så är ju allas huvud olika stora! Hoppas du får en fin helg! Kram

  Gilla

 4. Skönt att du inte är väldigt sjuk längre 😊. Slem får jag med i slutet av en förkylning & det är ofta segt. Iaf mitt.
  Jag tycker du ska njuta av ensam tiden nu. För du vet att när du är frisk sen. Så får du inte så mycket ensamtid 😊.
  Vad bra att Bellis gillar kepsar. Då det är bra skydd mot solen för barn. Mina systers barn bär det.
  Det hör till att se film & serie när man är sjuk. Vad bra att du hitta en serie.
  Krya på dig! Ta hand om dig & va rädd om dig❣️🤗🌿🌸

  Gilla

 5. Kan förstå känslan att det går åt rätt håll men så sakta då man är på väg att bli frisk. Hoppas det går snabbare snart så du blir helt frisk och kan börja jobba. Serien värkar intressant men har ej cmore just nu. Så fin kepsen hon har på sig är och kan förstå att det är bra att man kan måttbeställa mössor då barn växer hela tiden. Har inte varit in på hennes instagram men ska in och kolla,

  Gilla

 6. Jobbigt det är att vara sjuk men hoppas det blir bra snart. Skönt att du orkade fixa dig, man känner sig genast lite frisk då 🙂

  Gilla

 7. Det är så himla skönt när man äntligen orkar göra sig ordning, duscha bort det sjuka och kunna känna sig lite mer som en människa.
  Hoppas att du snart är frisk!

  Gilla

 8. Åh så trist att vara sjuk, men jag håller med dig att man allafall känner sig lite bättre när man fixar sig. Hoppas du snart får bli helt bra så du kan njuta av dagarna. och tack för tipset om heartbeats jag har funderat på att kika på den. Ha en så fin helg det bara går . kram (pst jag bloggar på ny adress nu )

  Gilla

 9. Skönt att det ändå går åt rätt håll. Hi hi, här betyder ”ensamvarg” någon som väljer att hålla sig för sig själv o inte vill umgås med andra människor speciellt mycket eller ofta alls.
  Trevlig helg

  Gilla

 10. Det gör så mycket att få fixa till sig. Genast mår man så mycket bättre. Just idag ska jag träffa en vän och vi ska på Magnus Carlsson på lisebergsteatern. Skulle sett den för 2 år sen men så ställde det lilla viruset till det.. men nu äntligen är det dags.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.