Mirre bakom kameran

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

35 reaktioner till “Mirre bakom kameran

 1. Otroligt vackra bilder du tagit! Älskar att ta bilder ute i naturen men använder endast mobilen. Är det mobil eller kamera du använt till dessa? 😍

  Gillad av 1 person

  1. Jag använder både varianter faktiskt så varierar det. Ibland då jag verkligen är ute för att bara foto då är det systemkameran och det är det på körbärsblommen det är systemkameran

   Gilla

 2. Fantastiskt fina bilder! Blir väldigt nyfiken på vad det är för typ av samarbete då du länkar till en sida men har inte skrivit någon text förutom att det är ett samarbete. 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Drömmigt vackert! Här har vi inga blommor på träden ännu. Känns som om att alla andra bor i körsbärsdalen och jag i den eviga vintern…
  Varm kram!
  Annelihttps://theswedishlakehouse.blogspot.com/

  Gillad av 1 person

 4. Så otroligt fina bilder du tagit. Så somriga och undebara. Jag ska själv ta med min lilla digitalkamera i helgen när jag går ut på en promenad i skogen. Hoppas det är bra väder.

  Gilla

 5. Såå kul att kika in här hos dig, väldigt snyggt du fått till bloggen! Underbara foton också, körsbärsträd är verkligen så otroligt vackra 🙂 Hoppas allt är fint med dig & att du får en härlig vecka!

  Gillad av 1 person

 6. Men hur vackert önskar verkligen jag var bättre på att fota naturen men man kan inte vara bra på allt. Du tar ju helt ljuvliga bilder, ser perfekt komponerade ut dessutom och med bra ljus.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.