Rieker Skokollektion- fin om foten

Hej

Nu är det dags för vanliga veckor igen och den startar jag med dunder och brak i morgon genom att jobba 6:15 till 18:15, skönt pass va?! Vi har APT på jobbet därav tiden. Det är tungt pass och jag ser inte direkt fram emot att jobba så långt pass, men men bara att bita i det sura äpplet. Toppen att man trivs så bra med sina arbetskamrater.

Vi har haft ett bra påsklov med både smärta och hjärta

Vi har haft ett bra påsklov, Bellis hon har varit hemma hela veckan, BQ och jag har pusslat så det ska kunna gå trots att vi jobbat båda två. Jag var hemma tisdag och onsdag och han meckade med jobbet torsdag och fredag så det funkade att jobba och vara med henne. Vi cyklar mycket det tycker Bellis är så roligt och i går cyklade vi en lång runda hela familjen. Bra motion och även mysigt att göra det tillsammans. I går och idag har det dock varit mycket kallare och det biter i ordentligt då vinden tar till. Vi har cyklat idag också då Bellis och jag har träffat våra vänner Oscar och Camilla och umgåtts och haft en bra förmiddag.

Ni är fler som undrar hur det är med mig efter smällen och jag har inte skrivit om det eftersom det egentligen inte varit så stor förändring direkt. Jag har inte lika ont längre men jag är i stort sett lika blå, men inte lika blålila som jag var i början. Det går åt rätt håll med andra ord, men det är fortfarande ömt och lite svullet.

Låt dig vara fin om foten i sommar

Förra veckan hade vi en säljare på jobbet som sålde skor i alla dess slag via kommunen. Det fanns många fina sandaler där och jag var sugen på att beställa mig ett par, men jag gjorde aldrig det. Jag har kikat in skor från skomärket Rieker, tycker att de har toppensnyggt sortiment. Jag kan tänka mig någon av sandaletterna ovan, de ser både snygga och sköna ut. Skulle gärna äga de vita och rosa sneakers också, så snygga. Rieker är ett skoföretag från Schweiz som säljer skor i alla dess mönster och även säljer de också väskor till inte allt för dyr peng. De finns att köpa hos fler återförsäljare så bara att söka runt på google.

➤ Har du någon favorit?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Rieker Skokollektion- fin om foten

 1. När man är på plats så går det ju bra att jobba långpass. Som sagt kolegor & barn gör mycket. Det kommer att gå bra 😊.
  Härligt med en cykelsväng med hela familjen ☀️🚴‍♀️😀.
  Skönt att det är bra med dig efter smällen & att det går framåt 👍😃😘.
  Så bra att de kommer & säljer skor. Jag gillar åxå dem vita Sneeken & dem becha 👟.
  Ha en fin vecka❣️🤗

  Gilla

 2. Jag gillar verkligen Rieker, de brukar alltid vara sköna. Framförallt sandaler/sandaletter & sommarskor. Kanske dags att kolla om jag ”villhöver” något i år 🙂

  Gilla

 3. Bra att det går åt rätt håll. Tur att ni kan få det fungera då bellis är ledig medan ni jobbar. Har inte hört talas om märket rieker men de skorna/ sandalerna du visar upp är väldigt snygga. Själv behöver jag till nästa sommar köpa nya sneakers då mina hänger på sista versen men de får duga i sommar.

  Gilla

 4. Jag älskar att jobba långa pass ! Men älskar halv dagar lika mycket. Vårat längsta pass är 24 timmar ibland 🙈🙈. Fina skor du tipsade om. 🙂

  Gilla

 5. Oj, det var verkilgen ett långt pass att jobba. Känns i kroppen. Mysigt att ni kunde vara hemma så mycket tillsammans. Så bra ju när det går att lösa med jobben. Snygga skor du tipsar om. Jag gillar skorna med kilklackar på nedre raden.

  Gilla

 6. Riktigt bra enligt mig! Ett riktigt favoritmärke i skoväg. Lycka till imorgon! Hoppas passet flyger fram!
  Stor kram!

  Gilla

 7. Så skönt när man kan pusska och greja så skolbarn kan vara hemma, de har så många måsten och skolplikt annars så det känns lyxigt att kunna ge dem det. Vi kunde tyvärr inte ge killarna det denna påsk då jag hade saker som verkligen måste lämnas in. Men det blir ju i alla fall långhelg i maj

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s