Nej vi som haft så mysiga dagar !

Hej

Jag kunde faktiskt inte hålla mig, idag bokade jag tid för naglarna och gjorde om dem. Jag vet att jag sagt att jag inte skulle göra om något mer nu efter jag själv filat ner dem och tagit bort allt material, ja typ allt. 1½ månad gick sedan stod jag inte ut längre, saknade min nageldesign och vara fin om naglarna. Ja, vem bryr sig, kan inte bry sig mindre eller hur? Det är ju trots allt mina beslut och jag gör PRECIS vad jag vill, inte sant?! Jag valde enfärgade och rosa idag, ville ha neutrala och fina. Jag vill inte ha olikfärgade eller design på dem längre. Jag vill istället bara ha snygga naglar med enfärgade eller möjligen någon nagel i annan färg. De här kändes våriga och fräscha, vår är korall eller rosa tycker jag, eller lila och violett.

Mamma du får inte jobba, vi som haft så mysigt!

Bellis sa så gulligt då jag skulle jobba i går torsdag så här – Mamma, du får ju inte jobba, vi som haft så mysiga dagar tillsammans! Jag vill att du ska vara hemma och vi fortsätter att ha likadana dagar tillsammans. Ja man kan ju säga att man smälte då och att man önskar att det fortsatte vara så. Bellis har fått vara med pappa nu torsdag och fredag och hon har fått vara hemma just för att hon igår vaknade med snorig näsa vilket jag också tror beror på pollenallergin. Jag tänker att jag ska boka tid på VC för att en doktor ska berätta vilken medicin man kan ge henne. Man gör så när man testar ifall barnen är pollenallergisk, barnen får testmedicinera sig.

Bellis och jag har i alla fall haft jättemysiga dagar och vi har cyklat mycket. I tisdags var vi nog ute i 2 timmar och och cyklade långa sträckor, sedan stannade vi stunder vid olika lekparker och lekta där. Det är bland det roligaste Bellis vet, hon älskar verkligen att cykla. Jag tycker också om att cykla det är så avkopplande. I morse cyklade jag t.o.m redan kl 6 i då jag skulle börja jobba. Det var jätteskön start på morgonen.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Nej vi som haft så mysiga dagar !

 1. Naglarna blev superfina, tycker rosa är en perfekt färg, klart du kan göra om dem precis som du vill, det är ju så enkelt vad man gillar. Verkligen sugen på att göra mina snart igen, var flera årsedan sist men det känns alltid så fräscht.

  Gilla

 2. Dina naglar blev ju så snygga. Ibland är det bra att ha enfärgade och enkel design på dem. Nu blev jag också sugen på att göra mina naglar. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det, Härligt att hon uppskattar dagarna ni har tillsammans och att ni gör saker som hon verkligen gillar. Jag själv har inte cyklat på jättelänge men tror inte att jag skulle klara det med tanke på balansen och koordinationen det behövs.

  Gilla

 3. Vad fina naglarna blev 💅😃. Jag vet. Man försöker att vänja sig av med saker. Men det går inte. Då är det tecken på att man ändå tycker om det & trivs med det 😊
  Åå vad gulligt av Bellis 🥰 Mitt hjärta skulle med smälta om jag hade barn & mitt barn sa så 🥰
  När jag bodde själv så cykla jag jämt. Men då hade jag åxå kortare avstånd till ställen åxå. Jag tar hellre cykeln än går om jag t.ex. ska till min fotvård. Jag kommer längre med mindre ansträng när jag cyklar & gillar att cykla jag med 🙂.
  Härlig start på dagen ☘️🤗
  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 4. Hoppas hon får en medicin som fungerar för henne! Förstår att hon inte ville att du skulle gå tillbaka, låter som ni haft det riktigt roligt tillsammans de senaste dagarna. Våt dotter älskar också att cykla, hoppas att hon gör det framöver också.

  Gilla

 5. Bubbelgumsrosa tänker jag på. Så himla fint ju. Jag kan inte ha lackade naglar eftersom jag jobbar i vården. Trist ibland tycker jag. Så gullig kommentar av Bellis.Mammahjärtat smälter verkligen då. Hoppas att du får bra hjälp på vårdcentralen för Bellis misstänkta pollenallergi.

  Gilla

 6. Förstår att hon hade velat du hade stannat hemma, ni har ju verkligen haft mysiga dagar. Själv har jag ingen pollenallergi vilket jag är tacksam för då det inte kan vara enkelt. Hoppas ni kan lösa det med någon medicin 🙂

  Gilla

 7. Intressant att ni får komma till läkare för pollenallergi, jag har kontaktat VCT i flera år för William redan när han var jätteliten men alltid fått samma svar att ”köp receptfria på apoteket.” De har liksom vägrat låta honom prova på recept 🤔. Jag har ju på recept själv, och tycker det är helt galet att behöva köpa receptfria åt honom eftersom de inte alls är lika bra samt kostar mer.

  Gilla

  1. Jag vet inte om jag får komma till läkare än, men jag vet att man får testmedicinera sig med pollenmedicin. Samt då är det nog receptria då som du säger, men jag vill i alla fall prata med vc och höra vilka de tycker ett barn som är 8 år ska börja med att testa. Samt att hur de gör helt vet jag ju inte än eftersom jag inte ringt än =D Jag hoppas på att få träffa läkare för att få pricktesta henne för att se vad hon svrar på för allergi.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s