Trevlig stund vid Erik Larsgården

Erik Larsgården, precis sådär gemytligt man vill det ska vara

Erik Larsgården är ett populärt utflyktsmål som i regel alltid är ”fullsatt” skulle man kunna säga. Det ligger i Södra Dalarna och har sina anor från 1815. Cafét och butiken ligger idylliskt, man sitter och blickar ut mot vattnet och har en enormt vacker utsikt. På sommaren är det alltid uteservering på ➜ Erik Larsgården med små runda bord och rödrutiga dukar för en extra lantlig och mysig känsla. Man känner stämningen redan man kliver in på gården. Cafét säljer inte mat utan här kan man njuta av egenbakade bakverk och räkmackor, precis vad som behövs för en härlig stund och njuta av tillvaron

Gården säljer även unika handgjorda grejer i byggnaden precis bredvid, och idag fyndade vi lite kvalitetsgodis. Jag tycker extra mycket om stället för det är så vacker omgivning och jag tycker att de har tänkt till på allting för att man ska få en mysig stund där. Det finns en gunga för barnen, det finns ytor att springa och leka på. De ordnar så det finns försäljning utanför cafét. Idag såg jag att de sålde från Forever Living, det är bra produkter. Vi använde ett tag deras ➜ Aloe Propolis Creme för torr hud. Den gjorde underverk mot Bellis torra hud, nu har hon inte samma problem längre.

➜ Har ni vägarna förbi eller ska bila igenom i sommar tycker jag absolut ni ska åka dit?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Trevlig stund vid Erik Larsgården

 1. Vilket mysigt ställe ser verkligen underbart ut att sitta där. Åh säljer de såna goda karameller som finns i påsen på bilden. Var längesen jag åt dem, men så goda 🙂

  Gilla

 2. Sådana ställen är alltid så mysiga tycker jag. Tog själv en fika vid ett litet café vid vattnet igår. Vädret var ju toppen också, men låg det is kvar hos er eller såg det bara ut så?

  Gilla

 3. Ser ut som en härlig utflykt!
  FL sålde jag ett tag men jag fick inte fortsätta när jag började jobba på Servicekontoret. Sen tröttnade jag lite på deras sätt på sociala medier men produkterna är bra.
  Min favorit är deras Heat Lotion, så bra mot värkande kroppar.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.