Påskdagen och påskpyntad

Hej

I går var det hur ljuvlig dag som helst och Bellis och jag var ute stor del av dagen. BQ, var med kompisar på påsktravet i Romme. De vann ej något, men de hade det underbart och härligt ute. Bellis och jag skulle träffa kompisar för att leka loss i flera timmar i lekparken i stan. Jag bestämde mig för innan att städa undan på balkongen. Jag ville vi skulle få fint på balkongen och kunna äta lunchen där och njuta av solen när vi kom hem från lekstunden. Tro mig jag är extremt envis så jag städade balkongen ändå trots det jag skriver nedan. Jag tog hjälp av Bellis också som så gärna ville hjälpa sin blåslagna mamma.

Påskpyntar mig själv blå och lila

På balkongen hade vi vinter-åkdonen stående där eftersom vi inte får ha något i trapphuset, så vi hade ➜ snö-boben ståendes. Jag lyfte den till hallen satte på mig mina tofflor och gick sedan ner för att sätta in den i källaren. Jag bestämde mig tydligen då också för att påskpynta min kropp helt enkelt. Jag tappar min toffel och den glider av mig och jag snavar på snöret till boben och faller handlöst rakt ner i stentrappan baklänges och slår mig rejält blålila på rumpan, ryggen och sidan av kroppen. Ryggen fick ta hårdaste smällen och jag har nog ont ÖVERALLT kan man lugnt säga. Jag är blåast precis ovanför rumpan och på ryggslutet och sedan har jag ont vid sidan av ryggen och i ena armen. Det som är bra i det hela är att jag slog inte i huvudet. Ja, man måste ju också försöka tänka på att det kunde gått värre, eller?!

Jag har inte brutit något eller stukat jag är bara väldigt blåslagen och öm. Känner mig som ett stort vandrande blåmärke. Dessutom känner jag mig också väldigt klumpig.

Kompislek i flera timmar

Efter det går Bellis och jag till lekparken i stan för att möta upp våra vänner där, L och A. Min kompis A ser ju på mig att något hänt för jag är nog rätt så rödgråten fortsatt i ansiktet och hon säger gång på gång att jag måste lova att ta värktabletter sedan då jag kommer hem. Samt i morse då jag vaknat hade hon skickat sms för att höra hur jag mår idag, så fin vän . Tjejerna lekte och lekte i flera timmar och vi besökte sammanlagt tre lekparker som ligger precis bredvid varandra och vi fika och hade picknick. Perfekt stund för att njuta av det fina vädret som är. På kvällen sedan tog Bellis och jag en skön promenad i kvällssolen och oj så härligt det var. Hur skönt som helst och ljuset av kvällssolen var ju helt magiskt, hade kunnat fotat loss hur mycket som helst om jag inte haft så ont.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Påskdagen och påskpyntad

 1. Vilken tur att du inte slog i huvudet. Ibland så lyckas man snubbla och efter känner man sig så klumpig. Hoppas du snart mår bättre och att du inte har så ont. Tur att din dotter ville hjälpa dig när du slagit dig gul och blå. Hoppas du får sova i natt för det behöver man om man slagit sig.

  Gilla

 2. Ajajaj det låter ingen vidare alls. Det måste gjort så himla ont, hoppas det läker fort. Kul med lite kompis lek, så välbehövligt att bara få leka. Stora killen var med kompis här idag medans lillebror fick egentid med mig och mormor, så bra för båda tycker jag.

  Gilla

 3. Tur att det gick rätt bra ändå i fallet. Så du inte bröt något i din kropp.
  Så mysigt med kompis lek.
  Haven fortsatt bra måndagskväll.
  Carin

  Gilla

 4. Men fy vilken otur, men tur i oturen att du varken bröt dig eller slog i huvudet. ”Snöbobs” är visst farilga grejer….. Så mysigt med lekparkshäng och du har verkligen en omtänksam och snäll vän. Bellis och L verkar haft kul ihop också. Härligt med en kvällspromenad!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s