EKO Stormarknad och Poesiparken

Hej

I går var vi till Västerås och besökte ➜ Leos Lekland,➜ EKO- Stormarknad och ➜ Poesiparken. En heldag tillsammans vår lilla familj i grannstaden Västerås där vi ville få ut så mycket av det som möjligt. Det var toppenfint väder med stålande sol och vi kände alla tre att vi ville komma ut på någon utflykt tillsammans. Vi valde då att ta resan till Västerås för att besöka de ställena jag skriver ovan.

Poesiparken i Västerås

Grejen med Poesiparken är att det finns citat och konstverk baserade på temat i lekparken. Lite överallt finns det skyltar med dikter och poesi från kända poeter. Andra och fler delar i parken har fötts fram från poesin. Här har man tänkt att man ska gestalta och framställa det man i tankarna själv inte kunnat gestalta. Det finns även ett tema i parken där man gestaltar olika insekter, det är är en vetenskap som heter Entomologi, alltså vetskapen om insekter. Poeten och skaparen av parken samlade dessutom på skalbaggar från Runnarö i ung ålder och det är också en del av temat i lekparken. Det blir då sammanlagt sagt poetens poesi som skapas med intresset för insekter.

EKO – Stormarknad

EKO Stormarknad är en stor shoppingmarknad som har kända varumärken till låga priser. Här kan man se allt från kända klädmärken till skönhetsvård och även ett stort utbud av inredning och textil. Här finns även stor sektionsavdelningar med leksaker. Marknaden erbjuder även säsongsbetonade såväl produkter för innemiljö och utemiljö. Marknaden har stort sortiment produkter av godis. Det går gå på stormarknaden i flera timmar för det finns något att kika på i varje hörn. Jag tänker att vi åker dit senare i vår för att köpa nya stolsdynor till balkongen, det är dags att byta ut dem. Stormarknaden ligger i ➜ Erikslund Shoppingcenter med 80-butiker i Västerås och där finns ju fler butikskedjor som Lager 157, Indiska, Lekia, Polarn och Pyret, Rituals m,m.

Leos Lekland i Västerås

Leos Lekland behöver väl egentligen inga stora beskrivningar det tror jag alla vet vad det är och flera som varit dit massor av gånger. Det jag gillar med Leos i Västerås är att det känns nyare och fräschare där. Det är lite mindre är Leos Lekland i Borlänge, de två vi är mest på. Jag anser att det finns mer att göra och fler sektioner och även högre höjder att leka på. Det som är lite sämre med Leos i Västerås är att det är något sämre ljudisolerat och då blir det stökigare och bullrigare, det har väl då förmodligen att göra med att det är mindre lokal. Jag anser ändå att överlag är det det bättre Leos vi varit på och tar man en tripp som vi gjorde och besöker fler ställen så får man en heldag tillsammans

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “EKO Stormarknad och Poesiparken

  1. Åh vad kul att ni var till Västerås igen, brukar själv vara där och tycker det är en fin stad. Erikslunds shoppingcenter har jag varit på många gånger. Du får gärna säga till någon gång ni ska till Västerås vore kul och träffa dig. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.