Bästa nagellacksborttagning jag någonsin använt

God eftermiddag

Idag är det takdropp och smältande snö här och det är ju vårtecken om något måste jag ju säga. Vi har fått så mycket snö, så nu får man börja om lite från början igen känner jag med att snön smälter och att det blir vårfeelings, men men APRIL är en sådan månad. Bellis har haft en kompis över idag och de lekte loss i flera timmar, både spela spel, göra pärlplattor och ja allt vad de nu gjorde.

Bästa produkten jag använt för naglarna

Jag fick hem smink jag beställt för någon vecka sedan och då fick jag med den här som en bonusgåva och måste säga att det är absolut den bästa nagellacksborttagning jag någonsin använt. Jag visste inte att sådant här fanns och jag trodde heller inte på det först utan var skeptisk, men det tar bara några vrid och varv i burken så är lacket borta.

Isa Dora Quick Dip Nail Polish Remover Du stoppar ner fingret ner i burken där det är skumgummi som du rör runt med fingret i. Det avlägsnar lacket snabbt utan att torka ut huden runt naglarna. Du behöver inget annat och det går fort att få bort det. Det luktar dessutom gott och inte som vanlig nagellacksborttagning brukar göra.

Nu när jag inte har design på naglarna längre så målar jag om så fort det börjar skavs av för att hela tiden vara snygg om naglarna nu också. Jag filar dem snygga och jag smörjer för att de ska må bra.

Isa Dora Quick Dip Nail Polish Remover ❥

En söndag med Kompisen

Bellis var så uttråkad i går och ville leka med någon kompis och idag ordnade vi till dejt med hennes klasskompis L, han kom förbi och de lekte loss i ett par timmar. De var inte ens en antydan till att leka med Bellis eller hans mobil utan de spelade två vanliga spel ” Lasse Maja” och ” Cluedo. De lekte även på hennes rum och gjorde pärlplattor. L,s mamma berättade att när L,s lillebror var hem till en kompis igår hade de suttit vid kompisens mobil hela lekstunden istället för att leka och det fattar jag verkligen inte grejen med och det gjorde inte hon heller. Varför vill man ha en kompis över då? L,s lillebror hade tyckt det var tråkigt att vara där då de inte lekte något.

Jag är även en sådan förälder som begränsar mobiltittandet och användandet. Jag avstår hellre något jag vill göra och gör aktiviteter med henne istället just för att hon inte ska sitta vid mobilen. Jag tänker inte tillåta att man sitter hela lediga stunder med skärmen. Vi pratade om det på jobbet för ett tag sedan och en kollega tyckte att jag var för hård och hon ansåg att hon hade obegränsad tid på mobilen för sina barn och att hon ansåg att de lärde sig något samtidigt då de sitter där? Hmm!, jag håller faktiskt inte med för de sitter inte på det som är lämpligt att lära sig, alltså typ skolplus osv. De sitter mest och kollar på youtubers m,m. Jag vet inte om det är något som är livsviktigt att veta i deras ålder. De spelen som de helst vill spela på telefonen kostar pengar på Googleplay. Jag tycker att barnen luras in till ett beroende. Sedan vet jag ju inte vad hennes barn tittar på såklart, för henne kanske det är så.

➤ Har du begränsad mobiltid för dig eller ditt barn?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Bästa nagellacksborttagning jag någonsin använt

 1. Märkte att sonens beteende växlade verkligen negativt när han satt för länge med telefonen. Youtube är borta från detta huset. Babblarna är okej för Brianna och sonen får kolla på ett enstaka filmer/serier på svenska på kvällen eller när det inte finns något annat att göra. Måste också korta ner på tiderna med Ipaden och telefonen till barnen. Hellre göra andra aktiviteter.

  Gilla

 2. Min får bara ha sin telefon på helger och lov men inte hela dagar nå måtta får det ju vara. Önskar jag va lite mer som dig 😀

  Gilla

 3. Underbar känsla när det börjar droppa från taken och våren återvänder. Här har vi haft en riktigt fin vårdag i dag med sol och tio plusgrader. Den snön som kom förra veckan är borta och nu önskar jag att våren är här för att stanna.

  Gilla

 4. Skärmtid eller inte är väl väldigt olika beroende på barnet med.
  Har en vän som får ha skärmtid för sitt barn och en annan väninna behöver inte ha det alls då hennes barn är ute och leker med kompisar och är på olika aktiviteter istället för inne med en skärm.
  Är jätteviktigt att barn gör annat mer ”kreativt” , är ute, idrottar istället för att sitta framför en skärm och bli ”underhållen”. De behöver ju få utveckla sin fantasi, röra på sig och ha fritidsaktiviteter. Finns detta minskar ju även behovet av skärmtid tänker jag. 🙂
  Sen är det nog bra ur många synvinklar att man har lite koll som du verkar ha på vad de gör och ser ute på nätet.

  Gilla

 5. Samma här. Droppar ner vatten ifrån tak & så. Känner så jag med. Att börja om att längta till ute häng. Altan/balkong häng ☀️🌷😊.

  Vad bra att den funkar bra för dig den där burken som ska ta bort nagellack 👍😊.

  Så kul att Bellis & L lekte som barn ska göra. Alltså spela spel, pärla & så 😀.
  Din kolega har ingen koll på vad hennes barn gör vid sina mobiler låter det som. Det är så simpelt enkelt att gå in t.ex. till youtube & kolla. Å det lär dem sig inget.
  Som jag tänker nu med barn & mobiler. Så ska det vara begränsat med mobil användning. Samma tv. Tycker jag.

  Ta hand om dig & va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Hej! Bra med bra produkter! Själv använder jag gelnaglar. Så jag fixar dem typ var 5:e vecka! Bra att du erbjuder annat än mobilen till din dotter. Det är ett gissel och blir lätt ett beroende hos barn (och vuxna). Finns så mkt annat kul att göra!
  Här hos mig har vi ingen snö! Vill bara ha värme!! KRAM Anna

  Gilla

 7. Jag tycker inte alls du är för hård mot bellis. Tycker själv trots att jag inte har barn att barn ska leka och inte sitta vid skärmen. Själv så har jag börjat lagt ifrån mig telefonen mer och det är så skönt 🙂

  Gilla

 8. Dom dip remover har funnit i flera år och jag verkligen älskar dom! Det är så enkelt att ta bort nagellacket på en nagel om de har blivit fel. Vad roligt att bellis har haft en kompis hos sig

  Gilla

 9. Det där med skärmtid är svårt. Mitt ena barnbarn sitter en del, men vad hon lärt sig. Som tvååring räknade hon till tio både på svenska och engelska. Hon skriver och läser bäst av sina kusiner, pratar helt ok engelska, och är rätt duktig på teckenspråk… Sen är det ju viktigt att styra vad dom tittar på 🙂 Men är kompisar hemma ska dom ju helst leka…Så viktigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.