April eller december?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “April eller december?

 1. Ja du, det kan man undra. Om det är april eller december? Haha! Vi fick också snö här nere i Skåne för någon dag sedan, men som tur var så försvann det under dagen 🙂

  Gilla

 2. Tack och lov att vi inte har den snön här. 🤭
  Hoppas det blir så varmt i veckan som de pratat om, vill ha sol, värme och kunna dricka kaffet ute .

  Gilla

 3. Har haft samma tanke. Visst har det snöat här, men kanske inte kan åka pulka. Däremot fick jag sopa ren bilen i fredags då jag slutade jobbet. Nä, nu vill vi allt ha sol och värme istället.

  Gilla

 4. Ja, det kan man undra 😂. Lite förvirrat är det & konstigt. Snö i april & inte så dåligt heller. Fina bilder du har tagit 😃👍.

  Ha en fin dag! Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 5. Ja det kan man verkligen undra. Jag själv har varit inne denna vecka då jag har varit sjuk. När den snöade som värst fick jag lite julkänsla vilket är sjukt då det bara är april. Hoppas snön försvinner då jag vill ha vår igen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s