Vardagsmotion och som en liten trassel!

Hej och trevlig måndag!

Igår var det fina vädret och idag mulet och snö det är verkligen typiskt aprilväder och man får inte bli besviken redan för såhär är det innan riktiga våren kommer. Jag är nästan inne på att ha mössan på mig hela dagen idag, ni får nöja er med att bara se halva mig. Ja för hualigen så hemsk utväxt och tröttmössa jag ser ut i håret nu. Bellis och jag skulle ju klippt oss i torsdags, men vi var ju sjuka då så det fick skjutas fram. Eftersom jag bara kan ha eftermiddagstider så var det lång tid fram tills nästa gång. Jag får alltså vänta tre veckor till innan hon hade tid. Jag vill heller inte byta frisör igen och gå till någon annan, så det är bara att gilla läget. Fördelen med mer utväxt är ju att man får snyggare slingor (när man väl varit dit) då får man trösta sig med. Jag som har kortklippt frisyr så tappar ju frisyren formen också rätt snabbt och om man då får vänta 3 v till känns det lite surt. JA, det är såklart inte hela världen och jag får stå ut. Bellis hår börjar också bli lite för fluffigt och stort, så det är dags för henne med. Fastän henne är jag lite inne på att hon skulle kunna gå till någon annan faktiskt. När jag frågade ville hon ej det, hmm! Det spelar ju egentligen inte så stor roll för en barnklippning vart man går, kan man tycka. Det som är med henne bara är att hon är håröm och den vi går hos nu verkar det funka jättebra med. Därför vill jag nog inte att hon heller ska gå till någon annan just nu när vi fått ett bra förtroende där för Bellis med frisören. Ni som läst min blogg ett tag vet också att Bellis haft det kämpigt med sitt hår och tovor.

Ja vilka bekymmer man har helt enkelt …..

Komma i gång med den vardagliga motionen igen!

Sitter här och har rast nu på jobbet och är lite inne på att dricka ur muggen te och masa mig ut i alla fall på en rask promenad på en halvtimma så jag fått min motion idag eftersom jag jobbar sent pass idag. Dock är det inte så manande då det är skitväder ute. Jag har tänkt att försöka lägga in mer motion även när jag jobbar och en form av vardagsmotion. Nu när snön smälter bort mer och mer tänker jag också börja cykla till och från jobbet och det blir ju också en motion varje dag med tanke på att det tar mig runt 45 min att gå till jobbet. Ska väl ärligt erkänna att jag har inte haft samma motion nu när jag varit sjuk av och till. Jag känner dock att jag måste börja motivera mig till att vara där jag egentligen vill vara och där jag brukar vara också. Jag älskar egentligen att cykla och gå, det är väldigt avkopplande. Bellis och jag gick ju på en promenad igår och jag var iväg på eftermiddagen på en promenad det var så skönt.

Nu längtar jag hem till mina älsklingar där hemma, men än är det flera timmar innan jag får åka hem.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Vardagsmotion och som en liten trassel!

 1. Cykla till jobbet är ju ett perfekt sätt för vardagsmotion. Det har inte varit så hemsk mycket motion här heller den senaste tiden då ena förkylningen avlöser den andra känns det som, men det ska bli bättring på det är tanken.

  Gilla

 2. Så skönt när man kan gå till jobbet. På mitt tidigare jobb kunde jag göra det och jag kan sakna det. Perfekt sätt att få till motionen när man annars inte alltid hinner med det.

  Gilla

 3. Vågar inte byta frisör nu. Har gått till samma i tio år, och en av de få som kan klippa mig. Någon gång har jag haft någon annan, men oftast funkar det inte. Mitt hår är ju inte enkelt att klippa. 3 veckor extra är mycket, men svårare med eftermiddagstider. Jag kör 8 på morgonen och bokar alltid ny tid direkt.

  Gilla

 4. Det är rätt bekvämt att gå till samma frissa och som vet hur man vill ha det 😊. Det va väldigt tråkigt aprilväder idag

  Gilla

 5. Ja milde tid vilket aprilväder det är nu. Hit och dit mellan fint och ruskigt. Men smidigt att kunna lägga in lite promenad på en rast.
  Ja det där att byta frisör om det funkar bra gillar inte jag heller😄

  Gilla

 6. Ja har äntligen hittat en frissa som jag blev nöjd här i Spanien. Då berätta hon sist jag var där att hon ska flytta hem till Sverige igen i sommar. Kändes väldigt surt faktiskt. Nu har inte jag någon direkt frisyr, men ändå när man äntligen hade hittat en man gillade.
  När vi bodde i Sverige cyklade jag året runt till jobbet och det gillade jag. Nu har jag tagit upp löpningen igen här i Spanien och det är något som jag gillar. Tycker det är skönt att göra sin runda och rensa huvudet samtidigt. Men just nu har det inte blivit så mycket löpning när vi haft så mycket regn här i mars. Trottoarerna blir så hala då, så det har blivit lite promenader i stället i vanlig takt. Men all motion är bra motion tänker jag.

  Gilla

 7. Idag har det varit riktigt ruggigt ute! Tog tom fram vinterjackan ikväll när jag gick med den fyrbenta fluffiga! Vinterjacka, regnbyxor och mössa…. hoppas att jag slipper använda det mer i april, haha! Var faktiskt hos frissan idag, minns inte ens när jag var där senast! Det blev lite kortare än jag hade tänkt mig, men det var välbehövligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.