Jacka från Lindex – Perfekt nu!

En perfekt jacka från Lindex

Bellis har fått en ny jacka, en värmande regnjacka med teddyfoder, hon är så fin i den. Den finns att köpa på Lindex för 599:-, den är dock nu på stor REA om du köper den via webbshopp ➜ Regnjacka med foder i fuskpäls. Jackan finns i lila (den färgen sälja endast via webben), med lila foder eller så finns den med leopardmönster och ljust foder. Perfekt nu fram tills man kan ta fram den tunnare jackan. Hon har den på sig tillsammans med fleecebyxor. Jag tycker att den med leopard är finast, går lättare att matcha den med olika färger. Den i lila är snygg också, men man blir mer begränsad. Det är smaksak och lila är snyggt tillsammans med ljusrosa, ljuslila och svart. Jag tycker leopard är snyggt tillsammans med ljusrosa och svart. I morse sa hon såhär rakt ut när hon hade på sig ljusrosa mössa till idag istället för svart – Men GUUD mamma vad jag matchar idag , det lät verkligen så äkta och även jätteroligt. Numera brukar vi möta upp två kompisar när vi går till skolan, de bor jättenära skolan. Jag går med tills de möts upp, sedan går de iväg, men jag står kvar och väntar tills jag ser att de går in på skolan.

Hur söta är dem inte då!?

Vi har en ilsken smitta på jobbet!

Ohhh ”Fu.. You” シ säger jag rakt ut åt att man är så mottaglig för baciller det första året man börjar på ett nytt jobb och det tar 1 år tills man bildat ett immun mot alla små ettriga barnbaciller. På vår avdelning nu är det många barn som är sjuka i går var det bara 11 barn av 21 som var på plats. Det är typ ett barn som trillar i från varje dag och rings sjuka. Jag har känt mig lite vissen, men ej mer än så sedan i helgen, men tror ni att jag stod emot den här gången?! NEJ, såklart inte. Är hemma nu igen och hostar och snorar. Bellis och jag har fått ställa in vårt frisörbesök i går och jag mitt tandläkarbesök idag. Det är som det är och finns ingen som helst anledning att sura över det. Det är bara så tråkigt för jag trodde jag skulle få en hel månad utan frånvaro, så blir man sjuk de två sista dagarna. Det gäller att dricka varm dryck och ta hostmedicin och nässpray nu några dagar så är jag snart på benen igen

Numera är naglarna ett minne blott för tillfället

På tal om något helt annat så har jag numera ingen nageldesign på naglarna längre, jag väljer att lägga de pengarna på min nya telefon och annat istället som jag måste betala på. Jag saknar dem inte heller längre just nu faktiskt. Nog för att dem inte är lika fina längre såklart, men jag är lite less på att naglarna typ bara är snygga ”2 veckor” sedan börjar det bli utväxt. Utväxt på nageldesign är jättefult och det är en grej varför jag lessnat. En annan grej är för att jag repar dem, de är delvis i vägen på jobbet och jag blir lite begränsad emellanåt på vissa saker. Nu kan man känna när man tar i allt, samt att man kan trä nålar och sådant med barnen igen utan problem smidigt. Dessutom slipper man hela tiden känna att man ska slå i så designen går sönder. Fast jag kände inte så direkt ska jag väl inte säga, jag kunde hantera det mesta utan problem och använde pincettgreppet många gånger istället. Dock nu när jag tagit bort dem känns det skönt, nackdel nu är att mina egna naglar är fula och repiga och de måste nu få läka och repa sig fina igen. Kan säga att det är också något ni inte kommer få se, för nu är de INTE fina.

Ska införskaffa mig någon bra nagelvård från Lyko och här snubblade jag in på deras utbud ➜ Nagelvård Lyko. Såg att de har ett kitt så man kan göra egen fransk maikyr, tänkte nog införskaffa den sedan framöver när naglarna blivit sitt rätta jag igen. Då kan jag visa er hur jag går tillväga och ni får se resultatet.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Jacka från Lindex – Perfekt nu!

 1. Fin jacka du hitta till Bellis 😃👍.
  Det är typiskt. Små barn & förskola = många sjuka dagar. Trodde det var mest för barn. Men alltså även gäller er personal 😉😅. Du får krya på dig❣️🤗

  Det har varit en trend att göra naglar. Man gör det ett tag. Därför att det är en trend. Sen inser man själv att man tröttnar på saker som krånglar till det med fixade naglar. Men jag läser att du gillar att ha fixade naglar ändå 😉. Låter bra 👍.

  Ta hand om dig & va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

  1. Nej vi personal är väldigt utsatta, vi är ju mitt i allt vi också och har snoriga nysiga barn uppe i knät och ansiktet. Jag var jättetrött på dem nu mina naglar. Nog för att det är jättefint, men det kostar och så blir det fult med utväxten och det stör tycker jag =D

   Gilla

 2. Jag har också rätt tråkiga naglar sedan något halvår tillbaka. När min sköldkörtel började bråka blev även naglarna drabbade. Men nu börjar medicinen verka, så det kanske är dax att snygga till klorna igen. Detta gör jag dock själv 🙂

  Gilla

  1. Ja jag ska också börja göra mina naglar själv nu, men kommer sakna det att färgen håller tills man får tillbaka till salongen det är fördelen med att gå till salong, nackdelen är att det blir ful utvät så snabbt

   Gilla

 3. Så fin jacka!
  Jag vet precis vad du menar med elaka baciller. Vi har samma problem på vårt område. Folk är sjuka och det är ont om personal hela tiden…

  Gilla

 4. Va jobbigt med all smitta. Hoppas du känner dig kryare snart.
  Vilken snygg jacka ni hittade. Perfekt så här års.
  Ohhh spännande. Jag har försökt få till fransk manekyr men aldrig fått det så där perfekt som man vill ha det. Så det inlägget ser jag fram emot.
  Ha en fin em!!!

  Gilla

 5. Kul när de kan ha sällskap till skolan med sina vänner. Hoppas du klarar dig från smittan denna gång, inte alls kul med alla baciller som far runt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s