Snön som yr runt och vad tyckte vi?!

Snön som yr runt och vad tyckte vi?!

Häromkvällen var det så fint väder, men idag har det varit så råkallt, hualigen så rått det var då vi var ute med barnen på jobbet. Det har snöat lite idag också, men inget som blev liggandes kvar. Det var snö som kom, men som bara yrde runt oss. Min pollenallergi har slagit till med dunder och brak och jag är verkligen helt däckad av den. Idag tänkte jag nästan sjukskriva mig för den för jag känner mig så vissen av den. Dock gjorde jag inte det, för nu vill jag få en full månadslön den här kommande månaden Tänk att det gått 3 månader på 2022 redan, det är för mig helt ofattbart faktiskt, man kan inte ens förstå det för jag tycker nyss att det var nyår. Nu är vi ju inne i kommande stund för våren och det är så härligt.

Fler som frågat och tänkte därför svara på vad vi tyckte om vår ➜ Uppsalavistelse i helgen. Jag tycker att det är en trevlig stad och gillar att det finns stort utbud i centrum med många trevliga butiker. Det jag inte gillar med Uppsala och liknande städer som Norrköping, Kalmar är att det är så präglat studentstad. Det är inget fel med det alls så, men det är cyklar som dyker upp överallt och man märker det på något sätt också att det är studentstäder. Det går inte peka eller förklara helt på vad jag menar, men jag skulle inte vilja bo där, men jag besöker gärna. Hotellet, restaurangen och butikerna vi besökte gillade vi jättemycket och vi är glada av att vi hade en helg där.

➤ Gillar du Uppsala och vilken är din favoritstad?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Dela det här:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Snön som yr runt och vad tyckte vi?!

 1. Tänk vad olika det är, själv gillar jag både Uppsala och Kalmar (är dessutom född i Uppsala och har pluggat i Kalmar), mycket pga att det är just studentstäder, tycker det är ett helt annat liv på det sättet.
  Men ska jag välja en favoritstad i Sverige så blir det Vadstena tror jag. Kan varmt rekommendera att bo på klosterhotellet om man inte har gjort det. 🙂

  Gilla

 2. Samma hos mig igår, ena stunden var det sol och nästa så var det snö och ja verkligen kallt var det. Men våren är kanske inte riktigt här än men den närmar sig. Hoppas dock att det inte blir någon snö som ligger kvar 🙂

  Gilla

 3. Jag vädret vände totalt. Från typ söndag kväll då himmelen var så otroligt fin. Till en blåsig måndag & minusgrader. Riktigt april väder 🌦🙂. Ja, det är helt makalöst hur snabbt det går. Fy för din allergi. Du är en kämpe 🤗men man gillar ju bara läget.
  Kul & höra att ni hade det trevligt i Uppsala 😀. Fina bilder du tog i Uppsala.
  Jag har inte varit så mycket i Uppsala. Städer jag gillar är Söderköping, Örebro, Varberg & min hemstad Mariestad 😊
  Ha en fin dag! Kram🤗❣️

  Gilla

 4. Vad olika man kan vara. Själv tycker jag en studentstad kan vara mer levande på något sätt och många cyklister är inget som jag stör mig på. 🙂
  Aldrig varit i Uppsala dock men vad kul med en utflyktshelg och att ni hade trevligt 😊

  Gilla

   1. 🤭
    Absolut, ibland tycker vi lika o ibland inte … Hur olika/lika vi är sen vet jag inte genom det lilla hörn av ett liv som kommer ut i en blogg. 🤗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s