Vistelse till Uppsala – Elite Hotell

En överraskning och en tripp till Uppsala

Jag fick i går när jag kom hem från jobbet reda på att vi som idag skulle åka till Uppsala och bo på ➜ Elite Hotell – Uppsala. Jag fyller såledels år och de har planerat och fixat med detta så rart. Elit Hotell i Uppsala ligger precis vid tågstationen. Med det sagt ett toppenläge både till stationen och centrum. På hotellet finns restaurangen Miss Voon, som också ligger högst upp vid hotellet. Där kombinerar man det asiatiska köket med det svenska. Deras bar är ett populärt ställe att besöka om man också äter på restaurangen. Vid hotellet finns även ➜ Resturang Nobel som också är väldigt populärt. Vi besökte inte något av ställena tyvärr då vi inte tyckte att barnmenyn var tillräklig och det måste den ju vara då vi har henne med som också ska uppskatta det här lika mycket.

Bästa med hotellet är det centrala och badkaret

Vi anlände till hotellet vid 15 och checkade då in och fick ett rum på 3:e våningen. Hotellet var jättefint och det som uppskattedes mest av Bellis var att vi hade badkar, det har hon då såklart använt. Vi bor i ett hotellrum för 4 personer, alltså 4:bädds rum. Vi har utsikt mot tågstationen och det är väl egentligen ingen märkvärdig utsikt, men det som är bra är att det ligger så centralt. Det som ska bli underbart är att få se hotellfrukosten i morgon. När vi kom fram till hotellet gick vi direkt och tog en väldigt lätt lunch och sedan anlände vi till hotellet för att svida om och gå äta på resturangen som BQ bokat. Jag tog ett långt bad sedan när vi kom tillbaka igen från restaurangen. Samt nu är vi är här och myser en stund och landar tills vi ska sova.

Vana Spa produkter på hotellet

På det här hotellet har de produkter från VANA som var toppentrevliga produkter. Vi duschade med dem alla tre och Bellis använde deras schampoo och Balsam och hennes hår är nu jättemjukt och blankt. Elite Hotell i Uppsala är ett ➜ Vana Spa hotell som således då använder deras produkter. Produkterna verkar vara låsta till spa och hotell för jag hittar dem inte på någon produktsida.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Vistelse till Uppsala – Elite Hotell

 1. Men va roligt med hotell.
  Mysigt ni verkar ha haft det också.
  Vana hårprodukter har jag bara hört om men inte testat själv. Så får väll fixa ett hotellbråk själv och testa 😉

  Hoppas att resten utav Uppsala vistelsen blev trevlig.

  Gilla

 2. Åh vad härligt att ni hade badkar! Ibland kan jag sakna att ha ett badkar. Så förstår helt klart att du tog dig ett bad sedan. Hotellrummet såg så fint ut 🙂

  Gilla

 3. Härligt med en sådan överraskning. Roligt att ni var i min hemstad och hoppas du är nöjd med både hotell och restaurangen ni besökte. Så bra att han hade bokat en annan restaurang som hade bättre barnmeny så dottern också skulle bli nöjd med maten. Hoppas du får en bra söndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.