Spöken i linsen och frågan vart jag är?!

Jag får som en spökskugga i linsen

Vart håller jag hus då?!, ja säg det, men dagarna och veckorna knallar på och inget märkvärdigt händer mer än som det är för oss alla andra, vi får vardagen att gå i hop helt enkelt. I går var vi i väg på en motionsrunda och hade även skoj med lite balansgång och hinderbana vid Döda Fallen, det tyckte Bellis var jätteskoj och så även nyttigt såklart. Det är verkligen vårfeelings ute nu och man känner att den knackar på dörren och finns där runt knuten. I går var vi även hem väldigt spontant till vänner då de var hundvakt åt ENZO, ja ni vet den svarta labradoren om jag skrivit om här tidigare. Vi hälsade på för att få träffa honom och OJ så gammal han blivit lilla skrutten. Som ni ser, så ser ni en fläck framför byrån, ja som ett spökljus? Ja jag har tappat min mobil i golvet hårt på baksidan och min trippelkamera på baksidan har spruckit så det är en spricka där. Det läste vi oss till att det skyddet inte är så dyrt att byta ut. Dock börjar kameran fota suddigare och suddigare bilder och även spökskuggan blir mer och mer framträdande så min kamera i mobilen har fått sig en rejäl smäll och jag anser att det är inte värt att lämna in mobilen för på lagning. Det verkar fortfarande gå fota utomhusbiler då syns inte spöket så att säga. Dock är bilderna suddigare och inte alls samma skärpa som det varit. Dessa bilder har jag dragit upp maxskärpa i photo-redigeringsprogram, därför ser de bättre ut än de var. Jag har därför då således köpt mig en ny mobiltelefon, som kommer denna eller nästa vecka. En ny telefon från Samsung Galaxy- 22 serien.

Leos Lekland med sönderslaget knä

Idag har jag och min kompis Camilla varit till Leos Lekland med barnen, vilket också var jättetrevlig stund och flera timmar bara rusade fram. Kvalitetstid tillsammans med Camilla och barnen. Idag var även självaste LEO där också, vilket såklart uppskattades. De lekta på och var sams hela tiden. Jag ramlade dock vid ett tillfälle och slog i knät illa. Jag hoppas dock att det är bättre i morgonbitti. Det dunkar och gör hemskt ont. Hur gick det till då?! Joooo jag skulle skjuta på fart åt Bellis då de skulle åka i de där åkringarna. På golvet där är det ju plastspår som man drar upp åkringarna med uppför backen där. När jag satt ner knäna för att putta på henne fart så dunsar jag i knät rakt på ett plastspår där. De är ju stenhårda, samt även tunna så man ser dem inte direkt.

JA AJAJAJ kan man säga!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Spöken i linsen och frågan vart jag är?!

 1. Härligt att komma ut i det fina vädret ☀️🌿😀. Sånt gillar jag. Träffa vänner eller familjen spontant. Inget är planerat. Man tar det som det kommer saker ordnar sig 😊.
  Hundar är mysiga.

  Tråkigt med mobilen. Kul att du har beställt en ny.

  Aj då. Det lät inte skönt alls att slå i knät. Tur ändå att det var du inte barnen. Så barnen hade roligt ändå.
  Hoppas att det inte blivit värre 🤗.
  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Härligt ute i skogen 😀 förstår att hon trivdes då du säger att hon är så naturintresserad. Mys med hundträff med, hur gammal är han?
  Isabelle är inte med i scouter eller så? Tänker på hennes intresserad med naturen o djur 🙂

  Gilla

 3. När man inte ser någon på ett tag som man alltid ser här så är det klart man undrar 🙂 Samtidigt så försöker väl de flesta få vardagen att gå runt bara. Leos är trevligt tycker jag. Har i och för sig bara varit där en gång med barnbarnet, men det var väldigt fint då. Hoppas knät blir bättre snabbt. Gör ju så ont att slå sig så.

  Gilla

 4. Fint att höra ifrån dig igen och visst är det härligt att våren äntligen närmar sig med stormsteg. Jag får så mycket mer energi av solen och längre ljus om dagarna. Älskar det 🙂

  Gilla

 5. Både tråkigt och coolt med en spökskugga på bilderna. Helt ärligt hade jag blivit lite rädd första gången jag hade sett den, innan jag liksom hunnit tänka till och Aha, det är ju för att kameran är trasig. Men det är jag det, kanske lite dramatisk i min spökförtjusning. Ni verkar haft mysiga dagar med hund, lekland och allt.

  Gilla

 6. När jag läste rubriken började jag direkt leta efter spökskuggor i dina naturbilder. Trist att kameran har gått sönder. Men samsung är bra. Har bara haft det märket och aldrig blivit missnöjd. Såg ut som en väldigt trevlig utflykt måste jag säga. Så kul med ett besök på leos lekland!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.