Morots och kanelmuffins

De här muffisen hade vi på jobbet idag och de var verkligen toppengoda, morötterna tillsammans med kanel gjorde dem så saftiga och goda. De kan ätas som fikabröd, men även som ett mellanmål också om man vill ha något lite extra. Jag kan varmt rekomendera dem och låt er smakas.

15 portioner = Hela receptet
Personliga Points = per portion
 6

Ingredienser

  • Ägg 2 st
  • Socker 2 dl
  • Margarin flytande 80% ½ dl
  • Morot 1 medelstor(t)/medelstora, ca 1 dl riven
  • Fil, mellanfil 1,5% 1½ dl
  • Vetemjöl 3 dl
  • Bakpulver 1½ tsk
  • Kanel 1 tsk
  • Florsocker 1 tsk

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Vispa samman ägg och socker. Tillsätt margarin och fil. Blanda mjöl, bakpulver och hälften av kanelen och rör ner i smeten. Blanda ner finriven morot. Häll smeten i 15 muffinsformar. Grädda ca 10 minuter. Blanda florsocker och resterande kanel. Strö över när muffinsen svalnat.

/ Receptkälla ➜ Morosmuffins med kanel

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En reaktion till “Morots och kanelmuffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s