Kompiskojan – Ett roligt projekt!

Här rullar dagarna på och mestadels är det VARDAG så att säga. I dag har vi skapat en kompiskoja på jobbet av en potatiskartong vi fått av ICA. Vi tog inspiration av ➜ Kompisar, där man kan finna mycket bra matieral att göra och lära på förskolan. Såg en jättebra och pedagogisk tanke där om en luftballong som barnen sedan får säga vad en bra kompis är. Man fångar upp de orden och bildar orden med lapparna till själva ballongen, se här ➜ Kompisballong. Jag är sugen på att göra sådan Pedaogisk dokumentation med barnen.Ska visa er sedan får ni se hur min variant blev.

I morgon ska jag träffa chefen och ha lönesamtal, det är lite nervöst, får se om jag kan höja upp min lön lite!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Kompiskojan – Ett roligt projekt!

 1. Men vilken rolig koja ni byggt. Den kan jag tänka mig att barnen verkligen uppskattar. Hoppas att det gick bra på lönesamtalet. När jag har lönesamtal känns det alltid som att jag inte kan påverka särskilt mycket. Chefen har redan bestämt sig för vad min nya lön ska bli, Hoppas att det är annorlunda i din bransch.

  Gilla

 2. vilken bra ide! det finns mkt hjälp o förklaringar man ge till de små liven. att snappa upp ord är ju jätte bra:) hoppas du får löneförhöjning.

  sorry för sen kommentar….

  Gilla

 3. Men så kreativt och kul, vad roligt att engagera sig extra i barnens miljö, du verkar verkligen gilla ditt jobb och det tror jag barne.än och föräldrarna märker. Så coolt. Ja det får vi hoppas, lycka till, det är du så värd

  Gilla

 4. Skönt att dagarna rullar på. Att stressen & grejen som hände har lugnat ner sig 🤗

  Kul med en kompis koja 😀. Jättebra att lära barnen hur man ska vara mot alla man träffar. Kompisar, människor & så på ett roligt sätt 😊.
  Ska bli spännande att se din variant an kompis kojan 😃 Lycka till!

  Lönesamtalet kommer gå bra❣️🤗kram

  Gilla

 5. Viktigt att prata om vad en kompis är. Ena dottern berättar hur duktiga personalen på hennes dotters förskola är då det kommer till det. Leder in barnen i det på ett bra sätt. Hennes bästis från förra förskolan är tydligen helt ensam där nu sen hon flyttade, och personalen verkar inte jobba med det. Så tråkigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s