Filmen Through my window

Slitig vecka men bra film!

Den här veckan har varit slitig för oss på vår avdelning. Det är en grej som hänt som vi fått tampas med oss kollegor emellan och det har tagit musten ur oss alla 4 som jobbar på min avdelning. Det har därför känts som en lång vecka med mycket diskussioner. Dock märker man hur tighta vi är i vår grupp och det märks en sådan gång när man kan erkänna, glömma och förlåta. Jag tänker inte skriva mer än så just för att man vet inte vem som läser och sedan största anledningen jag har tystnadsplikt också. Jag är dock stolt för det har varit den första veckan som jag jobbat en hel vecka utan att vara borta viss del av veckan. Jag hoppas nu att det börjat stabileseras lite på vår förskola och avd med covid-smittan som varit som ett ont troll som spridit runt med stark smitta sedan i julas. Det är fortfarande jag och en kollega till som inte fått covid, resten har legat däckade. Det kan ju krasst varit så att man haft smittan utan att man vet om det, det är ju faktiskt så att vissa har smittan utan att man vet om det.

Det händer ju inte så mycket i veckan som man kan skriva om därför tänkte jag tipsa om en film vi kikade på på Netflix en dag i veckan

Through my window

Det handlar om en tonårstjej som varit nyfiken och fokuserad på grannpojken i fler år. Han är en rikemans grabb som lever ett spännande liv enligt henne. Hon brukar spana på honom från sitt fönster och så småningom uppmärksammar han det och börjar konfrontera henne. De börjar inleda en relation som varken hon eller han kan peka på vad den ska leda till. Han har ett mörkt förflutet med sitt liv och går det överhuvudtaget lära känna honom och vem är han? Se trailer här Through my window. Filmen får betyg 4 av 5 från oss!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Filmen Through my window

 1. Ibland kommer det utmaningar som man som i grupp ska ta hand om. Är gruppen så tight som ni är så löser man det. Det är jag säker på 😊 heja er! 😘

  Jag sökte på filmen på Viaplay. Men den fanns inte. Filmen låter bra 😊.
  Mysigt att se film tillsammans.

  Hoppas att du har en skön söndag! Å att veckan börjar bra❣️🤗

  Gilla

 2. Konflikter på jobbet är tufft oavsett men jag upplevde att jag tyckte det var svårare när jag arbetade inom barnomsorgen. Sekretessen är inte det svåra, inte för mig iaf, utan det är mer det att det kan handla om att någon far illa på ett annat sätt än i mitt nuvarande arbete.

  Vi har inte Netflix längre, vi tröttnad på utbudet och dessutom så kommer våren nu snart och då har vi mängder som ska göras utomhus.

  Gilla

 3. Skönt när man är ett tight team på jobbet när svårigheterna kommer. Hoppas du kan vila upp dig i helgen och vara redo för kommande utmaningar.

  Gilla

 4. Skönt att hi har ett så tight team, oavsett vad det gäller, att det känns som ni som team funkar. Angående covid kan det sbsolut vara så att ni haft det eller aldrig får det. Leya mannens största dotter har varit i karantän med smittade hela 4ggr men aldrig testat positivt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s