Dåligt bemött och pyssel med hjärtan!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Dåligt bemött av salongen

Igår var jag tillbaka till salongen för att göra om mina naglar då en gått sönder rakt av och sprack i förstärkningen, samt min nagel bakom skivar sig hela tiden. Även fler av mina naglar bakom förstärkningen skivar sig. Så har det varit de senaste tre gångerna nu och det känns bortkastat då det blir så. Nu skivade sig min nagel bakom förstärkningen redan efter två veckor. Jag skrev då på salongens chatt i helgen och vi kom fram till att jag skulle komma tillbaka som idag och helt enkelt börja om från början. Jag skulle klippa ner mina egna naglar och sedan göra om helt nya på alla naglar. Som jag då förstod det så var det inte till henne jag chattade med som jag fick gå till idag. Hon som gjorde mina naglar idag var inte trevlig alls. Hon muttrade något om att det skulle bli tunnare naglar nu och att jag behövde inte göra om allt bara för att en nagel gått sönder. Nej det förstod jag väl och det sa jag inte heller!! Jag förklarade då som det var att jag känner att jag ville börja om från början eftersom mina egna naglar släppt från gellacken de gör och att de skivar sig där bakom då min nagel inte verkar vilja fästa på samma vis med gelen när den är jämnlång som när den är kortare. Så var det inte innan mina naglar växt ikapp. Nagelterapeuten skakade då på huvudet och muttrade något som jag inte kunde uppfatta. Hon tog sedan bort allt material och mina naglar såg helt misshandlade ut som neutrala. Sedan satte hon på nya. Jag kände mig väldigt otrevligt bemött och kände mig kuvad där jag satt i stolen. Som tur var vart naglarna fina och jag vart nöjd med dem. Dessutom sa jag till henne att jag tycker att de gjort dem för korta den senaste tiden och att de hinner inte växa ut i den längd jag vill ha dem tills jag behöver göra om dem för utväxten blir för synlig. Tycker faktiskt att de lyssnar för dåligt, dock har jag gått där i snart två och och de är bara de tre senaste gångerna som naglarna gått sönder. Det är för det som jag skriver att mina naglar bakom skivar sig då de är lika långa som gelen och då verkar det inte fungera för mig. Man tycker ju att det borde vara tvärtom att nageln borde bli tjockare och starkare, men inte för mig.

När jag kom hem sedan skrev jag till dem på chatten att jag kände mig orättvist behandlad idag och så frågade jag om jag gjort något fel idag eftersom jag blev behandlad som jag blev. Jag frågade om det var något fel i det som jag hade önskemål om att göra och varför då hon inte var tydligare och sa det i så fall?!. Den nagelterapeuten jag pratade med bad då om ursäkt och förklarade då att det var olyckligt att det vart så som det blev och att hon skulle prata med den andra som utförde designen på mig idag. Samt att de kan råda till vad som är bäst inte sitta och sucka och vara otrevliga. Vid ett tillfälle idag så råkade jag stöta i en nagel vid härdningen och då suckade hon också på huvudet och var irriterad. Förstår inte varför hon skakar på huvudet, det är ju som om hon dumförklarar en.

Annars då, jo Alla Hjärtans Dag och vi har pysslat med barnen på jobbet och de fick ta med sig en hjärtantavla med hem och ge till någon i farmiljen och det var väldigt uppskattat av barnen, de tyckte det var toppenroligt.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Dåligt bemött och pyssel med hjärtan!

 1. Va trist att du fick sådant bemötande. Som kund vill man ju känna sig lugn och omhändertagen när man är där. Hoppas att den vrånga personen fick en tillsägelse av ägaren. För så kan man inte bemöta kunder.
  Ha en fin kväll!!!

  Gilla

 2. Naglarna blev fina, gillar både färg, form o längd. Dock hade jag bytt salong om jag blev bemött så och det dessutom krånglat det sista.

  Hade jag varit nöjd med allt annat hade jag i alla fall varit bestämd med vem jag ska gå till på salongen.

  Gilla

 3. Men herre gud vilket dåligt bemötande. Helt sinnes. Sådana människor ska verkligen inte jobba med sånt där, om man inte ens kan uppföra sig!
  Jag hade helt klart bytt salong.. inte okej någonstans.

  Gilla

 4. Fy vad tråkigt att du kände dig dåligt behandlad och dåligt bemött. Man känner sig verkligen utsatt när man sitter där, precis som hos frisören tycker jag. Vet inte varför…
  Tyvärr blir inte din egen nagel starkare av att bygga med gele, Det är därför jag drar mig för att sluta gå till salong, jag vet att jag har fina naglar när jag har gele men har gjort det i så många år nu att jag ibland känner att jag kanske borde pausa. Men jag vet hur ohyggligt det är att ta bort allt, mina naglar blir supermjuka då i flera veckor och det ger mig rysningar att tänka på det.
  Mina skivade också sig mycket nu den senaste tiden, så sist gjorde jag också om dem helt och de har varit mycket, mycket bättre nu. Hoppas att det blir så för dig också!

  Gilla

 5. Inte kul att bli behandlad på det viset. Jag skulle helt klart se mig om efter en annan salong som kan uppfylla kraven. Man måste kunna få säga hur man vill ha det för man betala trots allt för det.

  Gilla

 6. Tråkigt att du blev behandlad så illa av den som gjorde naglarna på dig.
  Jag skulle nog bytt salong. Eftersom du har varit missnöjd nu flera ggr i rad.
  Kul att hjärt tavlorna blev uppskattat av barnen på ditt jobb 😊
  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 7. Låter som en person som inte ska jobba bland människor, möter ofta såna. Ska man möta människor i sitt jobb får man tänkte ett steg längre. Tråkigt att du fick en dålig upplevelse där! Hoppas dom kompenserar dig! 😁

  Gilla

 8. jobbigt med dåligt bemötande, är ju inte kul särskilt inte när det inte är gratis att fixa naglarna..tycker att du borde klaga på det bemötandet eftersom det ska vara kundservice på sådana ställen

  Gilla

 9. Hade jag fått råda hade jag bytt nagelsalong. Att någon sitter och suckar och skakar på huvudet mot en kund är helt orimligt. Då har man missuppfattat sin roll. Du går dit och betalar pengar till dom och då ska du behandlas respektfullt, vad skulle dom vara utan kunder?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.