Skridskotjejen som handlar som en tonåring!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vi har numera en skridskoprinsessa

Bellis har övat mycket på skridskor, mycket i skolan. I går var vi iväg till mitt jobb där vi har extremt mycket is på gården. Vi fortsatte att öva skridskor där och hon har verkligen hittat balansen och är toppenduktig. Jag vart faktiskt t.o.m imponerad just för att det har gått så fort med henne på isen. Visst hon vurpar och har sig emellanåt, annat ska man ej tro. Det här måste vi i alla fall underhålla och hon tycker dessutom att det är jätteroligt.

En gul stjärna blir hon minsann!

Nu är våren på intågande och då måste man köpa nya kläder eftersom sommar, hösten och vintern har gjort sitt på växafronten på vår tös. Det märkte jag nu när jag gick igenom hennes garderob och lådor att hon vuxit ur mer än hälften av sina kläder. Det vart faktiskt inte mycket kvar, både BQ och jag reagerade att hon vuxit ut så många av plaggen. Nu är det bara storlek 140 som gäller, strl 130 och 134 allt det har jag fått rensa undan nu. Hon är lång, men smal. Jackan ni ser ovan ↑ (strl 134) satt perfekt i våras, nu är den början till för liten så den kan hon inte ha så länge till. De fleecefodrade galonkläderna är för små så det fick bli ett klick på det med och beställa nytt. Plånboken dammar här nu kan man lugnt säga. Hon älskar gult, rosa och rött och valde därför gula galonkläder från ➜ Sportshopen. Jag hade nog valt annan färg, men hon måste få välja och jag tycker det är fint med gult också. Man kan faktiskt matcha mössa och stövlar både i svart och rosa till och ha exempelvis skarp ceriserosa till, färgglatt!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

När man får börja handla på tonårsavdelningen!

Numera får man ju också handla på tonårssidan då man köper kläder åt henne. Sista storlek på ”yngre” barn går just upp till 134. Numera är det ju då också ett annat mode än vad de ”yngre” har. Vilket också är jättekul, för man får en bekräftelse att hon börjar bli stor. Det är mycket midjetröjor den looken, samt inte den ”söta” looken längre, utan mer cool och neutral. Bellis och jag satt länge och väl och kikade runt på➜ Shein och tillslut valde hon dessa plaggen nedan. Jag hade flera kuponger att använda efter att jag shoppat där förr och vi valde också kläder som säljs som set bara för att det blir ju automatiskt flera plagg då. Man kan matcha dem som set eller helt enkelt ha dem enskilt med olika plagg. Alla kläder förutom klänningen är tänkt som skolkläder och då passar det utmärkt att handla från shein. Vi har handlar därifrån förr och det är kläder som håller och är bra kvalité. Jag har köpt många av mina klänningar därifrån och just eftersom jag har en grön klänning som är väldigt lik den gröna så ville Bellis ha en likadan som mamma . Ja ni ser ju min klänning när jag har den på mig i headern. Det kan ju eventuellt bli en skolavslutningsklänning, vem vet. Jag har tänkt beställa en laddning till längre fram i vår så vi shoppar lite sommarkläder, så kanske det blir en annan tänkbar klänning till skolavslutningen då, men tycker att den gröna är en superfin sommarklänning i vilket fall som helst. Hon kommer bli tokfin i alla dessa plagg och hon har valt dem själv och det är huvudsaken, för då kommer de också användas.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Skridskotjejen som handlar som en tonåring!

 1. Jag kan tänka mig att hon växer mycket nu. Roligt att hon själv vet vilka färger hon vill ha. Shein har jag handlat någon gång på men inte kläder. Däremot har jag varit inne där och kollat. Så roligt att hon börjar bli duktig på att åka skridskor.

  Gilla

 2. så roligt det går bra för henne med skridskof kul att du lät henne vid tidig ålder så kanske hon är med i os en vacker dag vem vet 🙂

  Gilla

 3. Så kul att kunna åka, Lex och Logan kan inte alls men nu när de klarat skidor med bravur så tänkte vi faktiskt testa skridskor med, inte samma sak men hoppas så att de skall gilla det lika mycket. Kul att hon lär sig så bra och att det finns ställen att åka på.

  Gilla

 4. Skridskor som är så kul. Fina kläder ni hittade. Ja barnen växer så fort. Viktigt att dom får välja själva vad dom tycker om, sen får väl vi vuxna ha sista ordet ändå.

  Gilla

 5. Vad roligt att hon gillar skridskor, sätt henne i konståkning om hon skulle tycka att de vore roligt. Barnen växer verkligen snabbt, vilka fina kläder som ni klickade hem. Måste in och titta efter kläder till både mig och Loui 🙈

  Gilla

 6. Kul att hon gillar skridskor, här har vi riktig isrink och det ser så roligt ut då de åker.
  Bra val på kläderna av henne tycker jag 🙂 Finns såå många fina färger.

  Gilla

 7. Skridskor e kul för barnen:) skulle oxå behöva köpa ett par så kanske det går lättare att hundpromenaderna haha galet halt på gångvägarna , så fina plagg hon valt från shein ,mina tjejer gillar oxå deras hemsida, kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s