Lyckan total med Blomdahls håltagning

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Lyckan total med hål i öronen

Bellis har pratat sedan i somras om att ta hål i öronen men har varit lite nervös över hur ont det skulle göra. Med tanke på att hon varit orolig över hur ont det skulle göra så har jag valt att hon fått vänta tills hon verkligen velat gå dit också och inte bara för att det är fint. Sedan en månad tillbaka har hon verkligen velat få göra hål i öronen och då slog vi sak i det i går. Hon var supertaggad och ville VERKLIGEN. Hon satte sig i stolen gladeligen, valde öronsmycke och log och var glad. När Marie på Smycka kom fram och det var dags att göra det stelnade hon till lite och det syntes att hon vart jättenervös. Hon kunde knappt svara på frågorna som håltagaren ställde. Jag viskade och fråga om hon verkligen ville detta nu och att vi annars kunde ta det en annan gång, men hon ville verkligen. Hon var superduktig och var tyst precis hela tiden och satt blixtstilla. Hon skulle räkna till 1,2,3 och så skulle hon ta hålen vid 3. Numera tar de hål med båda håltagarna samtidigt, i alla fall på barn. Dock så tog håltagaren vid siffran 2 istället för 3 så det gick fortare än Bellis trodde, smart och pedagogiskt. När jag stod och skulle betala så viskade Bellis att – Mamma det gjorde jätteont och så darrade läppen på henne lite. När vi sedan kom ut från gallerian så släppte allt och hon fick glädjeskutt och var överlycklig. Det var precis som om att när vi kom ut från gallerian så insåg hon vad som hänt

När vi kom hem sedan så kom lite tårar, men hon har inte haft ont på hela kvällen. Hon är supernöjd och sov t.o.m med fingervantar på sig i natt för hon vill inte riskera att hon skulle vara på sina öron.

SUPERDUKTIG och hon vart och är SUPERFIN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Blomdahl säker och Medicinsk håltagning

Många barn börjar ju vilja ta hål i öronen i Bellis ålder och för att det ska vara säkert vill man ju också göra det bästa för barnen. Vi valde ➜ Smycka för att de använder ➜ Blomdahl som har medicinsk håltagning med engångsprodukter som är sterila. Det innebär då att alla produkter är säkra metoder som minimerar smittspridning. Blomdahls håltagningsörhängen är i samråd med hudläkare för att det ska fungera för alla att kunna ta hål i sina öron, även de som har allergier. Det många trott och tror är att man ska snurra på håltagningsörhänget vid läkning. Det sa Marie på vårt Smycka till mig att så ska man inte göra, VARFÖR?!

Varför ska jag inte snurra på håltagningsörhänget?

Det vanligaste missförståndet är att man tror att huden ska läka fast vid håltagningsörhänget om du inte snurrar på det. Marie på vårt Smycka hävdade att det inte stämmer. Man ska inte vara där med fingrarna för att det blir bakterier. Rengöra huden två gånger om dagen och använd inte rengöringssprit. Blomdahls-rengöringsservett, säkert och bra tips. Varför?, jo man kommer åt lätt med dem överallt utan att behöva vara där så mycket med händerna. Jag köpte med dem för att få bästa förutsättningarna. Använd deras servett, en ny på vardera öra.

Här finns bra video på hur man gör rent öronen ➜ Rengöringsvideo vid håltagning.

Det här vart ju lyckat och nu hoppas vi att läkningen går som smort också!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Lyckan total med Blomdahls håltagning

  1. Så duktig Bellis va 😃👏🏻👏🏻 Å så fint örhänge hon valde.
    Jag minns åxå att jag var på smyckia. Tog hål i öronen. Jag var runt 10år. Märket tror jag var Blomdahl då åxå 😊.
    Ja. Hoppas att läkningen går fint 🤗
    Ha en fin helg❣️🤗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.