Det bor troll i mitt liv just nu!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ja vad är det inte som händer här då?

Det är lite motigt här just nu måste jag säga, det känns som det bor troll i vår vardag, eller någon som pekar finger åt oss. Jag var ju sjukskriven som ni läst om innan. Var tillbaka på jobbet i måndags, hann jobba fram till klockan 12 och får sedan samtal från Bellis fröken att hon inte var pigg och inte ville vara med och delta i skolan och att hon var matt och hängig. Det var bara att åka hämta hjärtat och så har jag vabbat sedan dess. Bellis är nu pigg och symptomfri igen och kan komma tillbaka till skolan i morgon igen. Vad tror ni jag gör då, jo idag vaknar jag upp med rejäl skallebank och snorar lite. Som det är nu på vårat jobb då vi har så stor smittspridning så måste vi vara hemma då vi har symptom. Jo visst så är det väl för alla, men nu har de ju släppt på vissa restriktioner. Dock måste vi vara väldigt strikta fortsatt eftersom att vi inte blir av med smittspridningen på jobbet just nu. Det hade lugnat sig förra veckan, men nu är det stor smitta igen på avdelningarna och många sjuka. Jag och en kollega till är i samma läge och vi har därför tagit PCR-test idag. Visar det negtivt kan vi jobba snart igen om vi känner oss symptomfria redan i morgon. Förhoppningsvis kommer svaret i morgon och vi kanske kan jobba redan på fredag om vi inte är smittade i covid.

Jaha nu gnäller man igen eller? NEJ det gör jag inte samhället är såhär nu och nu berättar jag att jag har såhär just nu. Det som är drygt är att man får så mycket frånvaro och sämre lön nästa månad. Det tickar ju iväg från lönen hela tiden vilket såklart är stressande. Samt ni som jobbar med barn vet också att det inte är bra att vara ifrån barngruppen för länge för barn lever i nuet och förtroende man jobbat upp kan också bli att man får börja om med då. Såklart kommer det snabbt tillbaka igen, man lär sig ju hur man ska göra med barnen.

Det jag hann med i går var att jag var iväg och klippte mig och hade i färgnyansering i håret, det var på tiden för nu hade den kalla nyansen börjat släppa så mycket. Nu är jag sådär snyggt kallt blond igen. Tur det inte var ikväll jag skulle varit till frisören för då hade jag säkert fått vänta flera veckor innan jag fått ny tid igen. Tyvärr har min ena nagel gått sönder igen, det bor troll idet också nu. Jag har aldrig haft så mycket problem med mina naglar som nu. Jag börjar fundera på om det faktiskt är så att jag inte kan arbeta med mina naglar inom barnomsorgen?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Det bor troll i mitt liv just nu!

  1. Nu har ju jag inga barn men jag kan ändå relatera lite till stressen över pengarna så förstår att du inte vill vara hemma för mycket. Måste också säga att du blev fin i håret. Krya på er 🙂

    Gilla

  2. Men fy vad tråkigt! Hoppas att du kryar på dig fort och att du snart kan gå tillbaka till jobbet. Du har ju varit lite krasslig ett tag, det påverkar kanske också kvaliteten på dina egna naglar? Plus att man ju tvättat sönder händerna och använt alkogel nu i två år, klart att det måste påverka. Mina var ganska dåliga ett tag så jag klippte ner mina helt och satte tippar (och sedan gele), det har känts mycket bättre nu, som att gelen sitter mkt bättre när mina egna naglar haft en chans att växa ut lite starkare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.