Det känns som vår ute ju!

Det är verkligen som vår ute ju!

I går var vi till SALA för en liten kortare utflykt och komma i från allt! Det var toppenfint väder och lite vårfeelings fastän man egentligen vet att det inte är vår än. Det var t.o.m Bellis som sa det att – Det känns verkligen som vår ju! Hon sa det med sådan inlevelse och längtan att man fick för stunden de känslorna också så härligt. Det var jätteskönt ute och visst det var ju snö, is och vinter också. Vi besökte även ➜ Johanssons Café och tog lunch och BQ och jag tog varm dryck. Det är ett jättetrevligt fik som vi gärna besöker när vi är i Sala.

Jag har hållit på med ett projekt med jobbet att vi ska läsa boken ”Pedagogisk Dokumentation” och jag har inte hunnit innan eftersom jag varit sjuk, mycket på jobbet m,m. Syftet är ju egentligen att vi ska läsa på arbetstid. Det har inte funnits för någon tid i världen att vi hunnit det på arbetstid som läget är nu. Nu har jag denna veckan läst boken så även idag. Nu ska man också sedan skriva sina tankar om allt på 2 A-4 sidor och lämna in senast 14 januari. Jag är nu klar med mina anteckningar. Skönt så slipper man ha den hängandes över sig som varit ett ont gissel eftersom man egentligen känner att man inte haft tid. När jag är ledig vill jag släppa arbetet och som det varit nu har detta hängt över en i en månadstid. Det är ju också en hel del sidor i boken samt att man får läsa om flera gånger också och föra massa anteckningar så det tar mycket mer tid än man tror – ✓ Check på den!

Det har varit jätteintressant också att läsa om arbetssättet kring pedagogisk dokumentation.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Det känns som vår ute ju!

 1. Tycker dem senaste dagarna, 4 hela dagar har varit vår. Man vet att det säkert kommer mer snö men måste ändå leva på hoppet om att det snaaaart är vår.

  Gilla

 2. Trevligt att ta en dags utflykt. Att bara komma hemifrån lite kan va så skönt. Gott med fika på ett trevligt café 🙂.
  Vad skönt att du är klar med boken nu.
  Hoppas att din vecka börja bra❣️🤗

  Gilla

 3. Här har vi allt annat än vår idag. 😄 kallt o snö 🙈
  Häromdagen var det vårkänslor här med dock, sol och det droppade från taken och fåglarna kvittrade.

  Gilla

 4. Visst är de härligt man får en försmak av våren. Även fast man vet väldigt väl att de kommer minst 1 bakslag innan våran kommer på riktigt. Vad skönt att du nu har fått tid till att läsa boken. Det är mycket som man inte hinner med under arbetstid när man jobbar på förskola.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.