Tiny garden pottery – Helt såld!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Jag kan säga att jag är helt LOST på dessa produkter från ➜ tinygardenpottery, jag är imponerad av detaljerna. Jag som är uppvuxen vid kusten och har besökt flera keramikverkstäder och butiker i Småland, då bl a paradisverkstaden ➜ Nordic Nest i Kalmar är väldigt förtjust i den här sortens kramik. När vi var på Gotland 2020 och Öland 2021 så fanns det ju sådana här mindre bodar och butiker överallt, man blir lika förälskad varje gång ❤ och sådana ställen älskar jag att gå på.

Vad är Tiny garden pottery för butik då?

Först och främst så var det en butik jag fann när jag var inne på Instagram. Det är en butik som ligger hemma i tillverkare Marie-Louises trädgård och i en egen bod. All keramik är i stengods som tillverkas på drejskiva eller med ”kavling” som är handbyggt. Keramiken som tillverkas är också egendesignade och därför helt unika. Främsta inspirationen på butikens produkter är trädgård. Det finns försäljning i boden, men även också i webbshopen. Man kan även se produkterna på marknader även när tillfälle ges.

Kika in deras hemsida och njut för en stund som jag gjorde och jag lovar att ni kommer vilja köpa något. Jag får sansa mig för att inte köpa allt. Ni kan gärna kika in deras instagram med för senaste uppdateringar ➜ tinygardeninstgram

Min känsla för butiken är GLÄDJE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Tiny garden pottery – Helt såld!

 1. Muggen på sista bilden, den blå alltså, är helt ljuvlig!
  Älskar gå och kika i såna butiker, det är så mysigt.

  Gilla

 2. Vilka mysiga muggar.
  Handgjorda muggar och skålar har sådan karaktär att det går inte att ogilla dem. Vi har ett fik här om kring där de använder handgjorda muggar och fat och varje sommar man sitter där i grönskan med en mugg i handen blir man lite kär i det handgjorda.
  Skulle vilja testa att göra en egen mugg någon gång. Har du testat att dreja?

  Gilla

 3. Vilka mysiga muggar.
  Handgjorda muggar och skålar har sådan karaktär att det går inte att ogilla dem. Vi har ett fik här om kring där de använder handgjorda muggar och fat och varje sommar man sitter där i grönskan med en mugg i handen blir man lite kär i det handgjorda.
  Skulle vilja testa att göra en egen mugg någon gång. Har du testat att dreja?

  Gilla

 4. Jättefina koppar!! 😃

  Ja, keramik är fint & häpnadsväckande hur dem kan göra olika former på koppar, skålar & fat.
  Jag skulle vilja faktiskt testa att dreja.

  Kan tänka mig att både Gotland & Öland hade mycket såna små butiker/ bodar. Kul 😃.

  Hoppas att torsdagen har varit bra. Hoppas att helgen som kommer nu åxå blir bra 🤗

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 5. Kollade in sidan och en del var riktigt fint. Jag tycker med om keramik, speciellt de jag har som är gjorda i havets färger från Österlen. De är jag rädd om ….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s