Cubus har något för min kropp!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Din kropp måste inte se ut som modellen visar !

Har ni känt så att ni måste se ut på ett visst vis för att underkläderna ska sitta som sig behagar?, eller helt enkelt hur ni tror att andra behagar att det ska vara?. Tänk bort den tanken, det är fel, det finns så många kroppar, vi är unika allihopa. Det finns olika underkläder som kan ta fram det snyggaste på din kropp också bara man testar sig fram. Var stolt över din kropp och framhäv det du själv vill genom snygga underkläder, för tro mig det finns underkläder som passar alla kroppar. Det allra viktigaste är också att det sitter bekvämt både för kroppen och hållningen.

För mig funkar INTE

 • Trosor med lågt skuren midja
 • Syntettrosor
 • Stringtrosor
 • Att trosan är för skuren framtill
 • Ren Push-up bh

Varför funkar inte det då för mig? Jag får inte snygg struktur på kroppen om jag använder trosor med lågt skuren midja i kombination med mitt kejsarsnitt då får man en ofrivillig valk som hänger över. Det funkar heller inte med Syntettrosor då får fru snippa det lite kämpigt. Numera kan jag inte använda stringtrosor längre då vill jag hellre ha trosor utan kant för att få snygg struktur på kläderna utan synliga trosor utanpå. Frågar du mig tycker jag inte att det är särskillt snyggt med stringtrosor och heller inte sexigt, det blir bara för mycket. När trosan är för högt skuren på vardera sida framtill så får man inte så snyggt i själva bikinilinjen, hur noga man än varit så syns det strån. Att använda Push-up kan vara snyggt och smickrande ibland, men i långa loppet att ha på sig en längre stund är det inte skönt och heller inte särskilt snyggt om man ska ha en vanlig tisha ovanpå, det ser inte lika bra ut som man tror då. Brösten ser ut att sitta fast utan att röra sig på ett och samma ställe.

För mig funkar TOPPEN

 • Trosor med hög midja
 • Trosor utan sömmar
 • Triangel bh el balconette bh
 • Bh utan sömmar
 • Bomullstrosor
 • Bygellös bh med uttagbar padding.
 • Bygelbh med triangelskurning, gärna i spets

Varför funkar detta för mig då? Trosor med högmidja kommer mina former rätt och framställer min del av kroppen som är smal ovanför snittet. Jag tycker även om att ha trosor utan sömmar, det blir snyggt då man exempelvis har tunnabyxor som kommer nära huden, då ser det snyggt ut. När det kommer till bh så kan jag knyta i hop dem alla här ovanför att jag tycker triangelbh, eller balconette bh sitter snyggast på mig och då kan det även vara snyggt att även där ha utan sömmar för att det ska se snyggt ut utanpå kläderna. En balconette bh med kan ju ha padding som är uttagbar och det får en snygg form på brösten och då också en push-up effekt som är snygg.

Min beställning på Cubus!

Ovanför här ser ni min beställning jag gjort på Cubus idag. ➜ Svart Wear trosa hög midjaGina high wast trosaSvart bygellös bh. Det motsvarar det jag tycker passar min kropp och jag kommer att känna mig bekväm snygg och smickrande i dem. Jag gillar dock att det är vanlig bh-knäppning på balconette bh,n för då kan man justera med axelbanden så den sitter snyggt på en själv.

➤ Vad föredrar du för underkläder och har du shoppat på Cubus, ett hett tips är att de har stor R E A nu också!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Cubus har något för min kropp!

 1. Håller med dig, samma för mig. Hellre bekvämt än inte och det ska inte användas bara för att. Jag gillar boxertrosor 🙂 push-up bh funkar också för mig men inte nu under graviditeten 🤭

  Gilla

 2. Känner faktiskt inte att jag behöver gå ner i vikt för att underkläder ska sitta snyggt. Köper det jag tycker sitter skönt och snyggt på den kropp jag har. Håller med om höga underbyxor, det är skönast och vägrar push-up totalt, ska sitta skönt då jag dessutom har värk så är det ännu viktigare att det sitter skönt.

  Gillad av 1 person

 3. Gäller att ha underkläder som passar kroppen, mer än vad som ser snyggt ut på bild. Har ju så stor byst så jag vill gärna ha bygel. Tycker det stöttar upp. Har haft BH skola hemma för några år sen och vad man lärde sig då.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s