Vi drar till Visby och Ystad i sommar

Visby och Ystad i sommar

Vi kommer åka på en 4 dagars kryssning med VikingLine Cinderalla till Ystad och Visby i sommar ➜ Kryssning Visby och Ystad. Det kommer bli en toppenmysig och fantastisk resa och roligt för oss alla tre. Vi kommer ha massa ledig tid i land att göra vad vi vill i Ystad och Visby. Vi har även bokat paketet där maten också ingår i paketpriset. Det var också tur att vi bokade nu för det är snart slut på biljetter och när man bokar sin plats i restauragen så var alla tider mellan 17:30 och 20.00 slut alla dagarna så vi fick boka in oss kl 17 på middag. Det är ju förvisso en bra tid, men vi får gå på båten lite tidigare än vi tänkt. Nu har vi en morot att se fram emot också. Jag la också till avbeställningsskydd, så skulle något göra att vi måste ändra, eller att vi är lika illa läge i pandemin så kan vi boka av resan 24 h innan avfärd och det är ju också en trygghet.

➤ Visby och Gotland har vi ju varit vid, så där har vi koll vilka härligheter vi kan göra. Har ni några T I P S på vad man kan se och göra i YSTAD?!

TIPS Här nedan kan ni se lite bilder från vår vistelse på Gotland 2020 och alla är dem klickbara för att ses i rätt kvalité (högerklicka på dem och maximera)

Sol och bad vid Tofta-Strand

Solnedgång vid Tofta

Besök vid Raukarna – Folhammar

Utsikten och miljön var unik!

Folhammar en blåsig dag

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Vi drar till Visby och Ystad i sommar

 1. Men det låter ju helt fantastisk, ystad var vi förra sommaren och skall ner till Österlen även denna sommar. Visby däremot har jag inte varit i men det är en dröm helt klart så nån gång blir det

  Gilla

 2. Men åh så härligt det låter! Vi ska åka till Visby i sommar hela familjen men det blir en liten tur i april nu med maken bara när vi firar bröllopsdag. Det ser jag fram emot!

  Gilla

 3. Vill så gärna till Gotland! Vi har inte bokat något ännu så jag vet inte om vi kommer att hitta något boende denna sommaren heller, men vi har pratat om det i flera år! Min man vill ta vår båt över och jag är väl kanske inte lika positiv till just den biten haha!

  Gilla

 4. Älskar Skåne med Österlen men gissar att ni inte har bilen med ? Mina tips ligger nämligen alla utanför Ystad stadsdel men är en ganska fin stad att gå runt i

  Gilla

 5. Vad kul att ha något att se fram i mot & att det är bokat nu 😃. Det var ju en tripp som heter duga.
  Gotland är ett ställe som jag absolut vill åka till. Jag hoppas inom dem närmsta åren.
  Vad bra att ni tog avboknings skydd. Man vet ju aldrig i dessa tider.

  Jag tror att sydligaste udden ligger i Ysta. Men är osäker.

  Ta hand om dig! Ha en fin dag❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.