Spreadshirt och Apolivas produkter!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Så nöjd och mallig så det sprudlar

Sådär då, nu har jag varit och gjort om mina naglar och det fick bli vårig design den här gången. Naglarna är lite kortare nu, men om någon vecka (typ 1½ vecka) kommer det vara bra längd som jag vill ha på dem, snyggt! Här ser ni inspobilden som jag har använt som mall till nagelsalongen → Nails Beautifful. Något annat som är snyggt också är den superfina gympapåsen som Bellis och jag designat från företaget Spreadshirt. Vår älskade längtan efter labrador är temat på påsen – ”Forever in my heart” ❤ Den vart så fin och jag bara älskar den och vad tror ni hon gör då? Hon blev ju som en sprudlande liten blomma då hon såg den klar och levererad. Det är också XL size på påsarna så hon kommer få plats med både kläder, skor och handduk. Kan lova er att hon kommer vara väldigt mallig och stolt över den påsen i skolan. Det ska hon också få vara för det är hon som flyttat runt i designprogrammet hur det skulle sitta tillsammans. Jag har valt typsnitt på texterna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Spreadshirt en personlig webbshop

Vi köpte gympapåsen på → Spreadshirt som säljer unika produkter men även produkter som du kan designa till din egen personliga touch på. Ja, precis så som vi gjorde med Bellis gympapåse. Här ovan har jag satt ihop tre testvarianter som man skulle kunnat designat för att få tryckt och sedan hemskickat hem till sig. Jag hade gärna klickat hem dem allihopa, men absolut muggen som en personlig att ha på jobbet. Produkterna är ju även perfekt att ge bort som en present om du inte kommer på vad du ska köpa.

➤ Vad hade du velat designa för produkt?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Apolivas produkter till kvinnan!

Jag har använt → Apolivas produkter från Apoteket till ansiktet ett tag och tycker att dem är toppenbra. De produkter jag använder är dessa nedan ↓

✩ Apoliva dagkräm

✩ Apoliva nattkräm

✩ Apoliva Rengöring

✩ Apoliva 3 i 1 Rengöring

✩ Apoliva Fuktkräm Light

Apoliva är Apotekets egna varumärke för kvinnlig hud och skönhetsvård. Skonsamma produkter som passar alla hudtyper eftersom det också finns anpassat för olika hudtyper. Produkterna är lätt parfymerade eller oparfymerade för att också passa den känsliga hudtypen. Därför passar det också mig eftersom att jag är känslig i huden och lätt får knottror eller reaktioner om jag använder fel produkter. Jag tänker köpa deras serum för ansiktet också nästa gång jag är på Apoteket.

➤ Har du använt deras produkter och vad har du använt?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Spreadshirt och Apolivas produkter!

 1. Fina naglarna blev 😀👍

  Vad kul att designa själv på saker man vill ha. Då får man som man vill ha det. Påsen blev jättefin 😀👍.
  Jag själv gjorde en gympapåse i slöjden med mitt namn på.

  Nej. Inte använt Apolivas produkter.
  Jag gillar Body shops speciellt SHEAs serie. Sen Mary Kay märket använder jag dagligen. Sen Ldb & Dave märkena gillar jag med 😊

  Ha en skön lördag & ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Så snygga naglarna blev. Blev så sugen på att göra naglarna nu. Var ett bra tag sen jag gjorde naglarna nu. Vilken fin påse ni designat själv. Roligt för henne att ha en påse som är unik för henne Skulle nog vilja göra en mugg till morsan tror jag. Ska definitivt in på sidan och kolla. Har inte testat deras produkter men hört att de ska vara bra. Jag själv använder mary kay just nu.

  Gilla

 3. Men vad kul att hon har en egen disajnad gympa påse klart hon ska vara stolt över det ♥️ kul att du hittade produkter för ansiktet som du gillar

  Gilla

 4. Snygga naglar!
  Kul för Bellis att ha en gympapåse som hon själv har designat.
  Jag har nog Apolivas ansiktsvatten eller nåt sånt här hemma. Just nu använder jag dock Garnier, tycker de har bra produkter.

  Gilla

 5. Vilka fina naglar. Borde också gå och fixa mina nu när man snart inte har handskar så mycket längre 🙂 Jag har också beställt från Spreadshirt några gånger och blivit supernöjd 🙂
  Vilken fin gympapåse. Jättesöt med vovven på 🙂 Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.