Fick ringa 112 för tryck över bröstet!

Nu är man lite kraschad faktiskt

Jag ska börja med att säga att JAG tycker INTE synd om mig själv, jag vill INTE ha sympati och jag GNÄLLER inte. Jag är helt enkelt kraschad och det blev sanningen för mig igår. Jag har dragits med en långvarig stress av olika anledningar som legat och pyrt och så nu den senaste månaden har vi haft som ni vet på jobbet, känns tråkigt att skriva om det igen, ni får läsa om det här → Sitter fast som i en sardinburk i själva viruset. Den senaste 1½ veckan har jag haft tryck över magen och bröstet, men jag har inte brytt mig så mycket om det då jag faktiskt inte haft tid helt enkelt. Igår hade jag 10-18:30 tid på jobbet så jag sov till 8 och gick sedan upp och duschade. Jag fönade håret och fick till så snygg spretig look på håret så jag kände mig så fin i både hår och makeup och kände mig taggad på att åka jobba trots läget. När klockan var halv 10 så fick jag rejält ont i magen och ett konstigt tryck över bröstet. Samt även lite annat, vill inte gå in på allt för då gnäller man väl.

Jag fick jättekraftigt illamående och samtidigt tryck över bröstet. Jag ringde 112 som bad mig åka upp akut om jag hade någon som kunde skjutsa mig. Såklart blev jag livrädd. Jag fick göra massa tester och tog EKG osv. Alla tester såg bra ut, men min kropp mår ej bra just nu 😞. Jag måste vila, jag tar dag för dag här och måste stressa ner. Fått medicin nu som jag ska testa tills måndag. Hjälper ej den måste jag återkomma till sjukvården. Jag har fått kraftig magkatarr kombinerat med stressångest. Jag fick också en speciell ”cocktail” som de kallade det igår på plats på lasarettet, samt ordinerad vila och medicin.

Mina arbetskamrater är också så förstående och fina och blev också oroliga så jag är så tacksam för dem, är en lycka för mig att jag har just dem som arbetskollegor. Jag saknar redan dem och barnen faktiskt och ser fram emot när jag får komma tillbaka och jobba igen. Jag har bokat in mig på att göra om naglarna idag, så får man något roligt att se fram emot. Jag är ju trots allt inte sjuk så jag måste vara hemma hela tiden, att gå och göra naglarna anser jag bara är bra för min tillfriskning. Har också tänkt ut hur dem ska se ut, jag har en bildbank på nagelinspo i telefonen och den här bilden har jag haft sedan i somras, men ej gjort just denna design än. Tänkte att det kan bli dem nu denna gången och BQ tyckte också att de var superfina, visar er sedan.

I allt detta tänker jag direkt på känslan i den här låten → Lose My Mind Myra Granberg

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Fick ringa 112 för tryck över bröstet!

 1. Men så obehagligt 🥺 KLART du får ”gnälla”, ”klaga” osv. Tycker inte ens att det är att gnälla & klaga över en sådan här sak, därav ”..”. Hoppas innerligt att du mår bra nu & att du slipper känna som du gör gällande rådande situation i samhället + på din arbetsplats. ❤❤

  Gilla

 2. Stress är inte att leka med. Va skönt att proverna såg bra ut. Försök att hitta punkter där du kan slappna av och bara vila. Det behöver man när stressen blir så påtaglig med tryck.
  Är själv sjuk i stress så jag förstår dig att det blev olustigt. Kom ihåg att lyssna på kroppen hädan efter ❤

  Gilla

 3. Oj det låter inte bra. Stress kan verkligen ställa till med en massa elände. Jag tycker absolut inte att du låter gnällig. Man måste ju få skriva hur man mår utan att folk ska tycka att man är en gnällspik. Vila nu och ta hand om dig kram

  Gilla

 4. Åh, krya på dig! Tyvärr inser man inte att man är utbränd förrän kroppen faktiskt säger stopp och kraschar totalt. Det är mer vanligt än man tror nu för tiden. Tyvärr.

  Gilla

 5. Men usch då, skrämmande! Vad jobbigt dessutom, hoppas att det hjälper då och att du lyssnar på din kropp och vilar. Du måste vara rädd om dig själv ❤

  Gilla

 6. Ångest är inte roligt och det gäller att hitta sätt som gör att man kan leva med det. Skönt att du repade dig snabbt och ha en fin helg.

  Gilla

 7. Fy vad jobbigt och nu får du verkligen ta hand om dig själv. Stress är mycket farligare än vad man oftast tror. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.