McKinley håller dig varm och torr!

Att hålla sig varm är så viktigt

Igår jobbade jag från 8 till 16:30 och vi var 2 man kort på vardera avdelning, det kändes verkligen på! Idag ska det vara lite bättre då vi har fått vikarie, plus att två ordinarie är tillbaka på två andra avdelningar. Jag har inte kommit till jobbet än för jag jobbar sent pass idag också, så slutar 18:00.

I går då jag hämtade tösen kl 17 från fritis så gick vi direkt ner på stan och in på Intersport för att shoppa ett par termo/skidbyxor och även ett par nya skor att ha till idrotten. Hon fick prova, testa och känna på Intersports produkter och hon fastnade för de här skorna och de här skidbyxorna. Skorna heter ➜ Energetics Springskor Kids Fit och skidbyxorna heter ➜ McKinley Jr Skidbyxor. Det klirrade således iväg lite i kassan, men så viktigt att hon är nöjd och att det är bra grejer. Dessutom har hon en svart vinterjacka att ha till sedan innan och ljusrosa vantar och ljusrosa stickad mössa eller svart stickad mössa också, så hon kommer se både snyggt ut och ha bra kläder. Hon har en uppsättning kläder sedan innan, men nu när det är de här hemska pandemitiderna som ökat igen så hinner inte kläderna torka när de är inne och äter lunch eftersom det är utetid i den mån det går, helst hela tiden. I går efter lunch fick Bellis bara ha sina fleecekläder då hon var ute eftersom det var blöt allt annat. Då är det ju bättre att de hänger in de kläder som är blöta när de ska ut och äta lunch så har hon nya torra att sätta på sig efter lunch och så är de andra torra tills hon ska gå hem. Därför krävs det dubbelt. I går fick barnen på min förskola vara lite småblöta just för att de hann inte torka klart över lunchen, och vi var alltså ute heeeela dagen i går annat än då vi var inne och åt lunch. Vi åt även mellis ute vilket också var väldigt mysigt.

Idag ska jag och även BQ ta vår tredje vaccinationsspruta för covid och hoppas att det ska gå smärtfritt utan massa biverkningar. Har hört både och att vissa blir inte och vissa blir dåliga. Det är så individuellt. Det blir som det blir och känns som man gjort vad man kan nu. Fler på jobbet som tagit och de har bara fått ont i armen. En som tog när hon inte visste hon redan hade smittsts av covid och hon blev ju då jättedålig.

➤ Ni som jobbar på förskola eller skola, hur gör ni? Är ni också ute mest om dagarna nu i pandemitider? Eller hur gör de på era barns skola/förskola?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “McKinley håller dig varm och torr!

 1. Tog dos 3 igår och jag har inte känt någon biverkning alls.
  Så snygga skidbyxor du köpt till Bellis! Här är det inte coolt att vara varm så man fryser hellre än tar på sig termobrallor. Nåja vi bor ju i Skåne så det är ju inte direkt som att vi har snö. Idag var det sol och +8.
  Här i min lilla by har kommunen informerat om att en hel del fsk har fått stänga pga smittan. Himla tråkigt. Men smittan är ju precis överallt nu känns det som. Min chef insjuknade idag och en kollega hade ont i halsen och fick stanna hemma.
  Hoppas att ni mår bra och inte känner några biverkningar av sprutan!

  Gilla

 2. Men de var riktigt snygga, måste ta och hitta en extra jacka nu innan vi åker till Branäs, är är barnen väl kittade men jag har själv inga bra plagg haha. Vad bra med tredje sprutan, skall ta min på torsdag på jobbet, så smidigt

  Gilla

 3. Fick tagit min tredje idag, skönt. Dessutom utan biverkningar. De två första gångerna blev jag bara supertrött på kvällen.
  Tycker det är många sjuka nu runt omkring. Min dotter ringde i morse och var positiv.
  Kram Kajsahttps://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 4. Konstiga tider nu. Så många som sliter då alla är sjuka. Gäller att hjälpas åt. Hämtade barnbarnet efter lunch då det bara är vikarier inne, och sen ska vi pussla för det ska fungera för alla. Mitt andra barnbarns förskola är stängd så hennes moster tog henne. Vi var ute och lekte och åt på Mc Donalds. Sa att jag kan hämta tidigare torsdag och fredag också då fsk stänger 16. Tyvärr kan hon inte vara här då min man jobbar hemifrån och mår inte hundra. Ja vi alla får hjälpas åt för att samhället ska gå runt.

  Gilla

 5. Bra att de är ute mycket, mindre bra att vara blöt 😦 bra att veta att jag ska förse min son med ett extra byte gällande ytterkläder också 🙏😊
  Hoppas att ni mår bra efter vaccination! 💕

  Gilla

 6. Viktigt att barnen är Torra när dom är ute och inne och det inte hinner torka har en jacka i det märket själv så tycker de märket har bra kvalité

  Gilla

 7. Det är viktigt att barnen håller sig torra nu när man är ute så mycket som man är pga pandemin. 👌 väldigt snygga skidbyxor!😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.