En klänning och kapptjej längtar till våren!

Här är det skönt med helg och jag lyfter på hatten fortsatt över att jag inte blivit smittad. Fått veta att två till på jobbet har smittas nu. Jag tog snabbtest idag som visade negativt så TACK TACK så länge det håller. Jag är enda som inte fått det på min avdelning och vet inte hur jag ska se det om jag är ett lyckat undantagsfall eller om det är på gång på mig också endera dagen. Jaja nåväl ORKAR inte tänka så, är så kräkless på allt detta.

En klänningtjej som drömmer sig bort

Annars då mitt i allt denna skiten så ser man vackert vårmode överallt och man vill bara shoppa loss känns det som. Jag längtar till vårmodet, jag längtar tills sommaren och klänningar. Ska shoppa några nya klänningar till sommaren, för JA jag är sådan jag kan inte ha för många klänningar, det är min favvis outfit på sommaren.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Blommig lång omlottklännigGrön creppadklänningBeige klänning

Beige stickad klänningDenim klänningVästklänning

Såklart kommer det bli en ny kappa till våren !

Jag är även suga på en ny vårkappa eller jacka. Jag är lite svag just då fördet och klänningar det är nog det jag köper mest av. BQ tycker att jag har så mycket och anser att jag behöver INTE fler. Dock håller jag inte med honom, jag vill ha ny för varje säsong. Just nu är nog min favorit nummer sex av dem jag visar upp här, tycker att den har så snygg knäppning i halsen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Rosa jacka, ➜ Grå kappaBeige kappa

Kappa med halskrageGrå/rosa melerad jackaBeige teddy kappa

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

14 reaktioner till “En klänning och kapptjej längtar till våren!

 1. Gillar med klänningar,både snyggt och skönt. 😊
  Förr tänkte jag lite mer som du, även om jag inte alltid köpte nytt då heller varje vår eller höst.
  Nu försöker jag tänka mer hållbart på alla plan och slutat köpa nytt varje säsong. Är omöjligt att slita ut under
  EN vår/sommar eller höst/vinter.
  Den från i fjol är exakt lika fin i år så JAG kan inte försvara ett nyköp inför MIG själv varje säsong.. Så .. håller med din sambo här 🤭

  Gilla

 2. Eller så har du ett bra immunförsvar 🙂.
  Det är lite konstigt att titta på vår & sommar kläder när det är snö ute. Men man måste få se lite vår på t.ex. kläder 😊.
  Jag är ingen klänning tjej. Mer kjol tjej & shorts tjej.
  Hoppas att du har en bra dag❣️🤗

  Gilla

 3. Så snyggt klänningar och kappor! Jag gillar klänning nr3 och kappa nr1.
  Jag skulle ju inte köpa ngt nytt detta året men om jag verkligen behöver ngt så får jag köpa det. Nu har jag kommit till ett problem. Jag har hittat en klänning som är precis en sådan som jag har letat efter i över 10 år. Får jag då köpa den? Jag hade en sådan klänning tidigare men den gick sönder (gick inte att laga mer) och sedan dess har jag inte hittat någon sådan igen. Jag måste fundera lite på det.
  Just nu längtar jag mest efter att få slippa tjocka jackor och vinterskor. Blir alltid likadant i slutet av januari, då är jag redo för våren. Idag har vi +6 och fåglarna kvittrar för fullt. Men jag vet att i Skåne brukar vintern komma en vända till. Jag behöver få känna solens strålar mot min kropp!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s