Stora pojkvänslistan

Jag såg den här roliga listan inne hos ➜ Ajli Muller och kände direkt att jag ville göra den. Hur underbart är inte det att sitta och tänka tillbaka på och skriva ner i text. Man blir ju helt KÄR OCH GALEN kan man lungt säga. Så här kan ni få läsa lite om våra härliga år tillsammans, LOVE YOU!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Hur länge har ni varit ihop? -Vi har varit i hop i sommar i 22 år, det är otroligt egentligen! Förstår att det är många år, men man själv kanske inte alltid inser det.

Hur träffades ni? – Vi träffades genom internet till att börja med. Vi chattade mest lite i farten bara eller vad man ska säga. Vi började sedan prata i telefon och kunde prata i flera timmar. När det sedan visade sig att han skulle ner till Emmaboda – Festivalen och jag skulle ner och hälsa på mina föräldrar i Oskarshamn bestämde vi för att ses innan han skulle åka ner till Emmaboda och möta upp sina vänner. Syftet var inte att dejta utan mer att ses, inget mer än så. Vi fattade tycke för varandra och efter det sedan när vi träffats andra gången så började intresset komma från oss båda. Jag bodde då i Stockholm och han i Dalarna, det var 18 mil enkel resas avstånd mellan oss. Vi kunde inte ses så ofta eftersom jag jobbade i Stockholm och han där. Det kunde gå veckor emellan innan vi sågs. Intresset kom mer och mer och när man kände att saknaden blev så stor då han åkte från mig så förstod man att det var seriöst. Det var oftast han som hälsade på mig i början just för att han hade bil och vi kunde spontant ses då. Han kunde ibland åka till mig bara för att ses över en kväll, natt och sedan åka tiiidigt dagen efter till jobbet och börja jobba klockan 08. Han överraskade mig fler gånger så också och bara dök upp, så rart.

Vem var mest på? – Det måste jag nog ändå säga att det var han, trots att han var det på ett charmigt sätt. Jag hade blivit sårad i tidigare relationer så jag var lite avtagande kommer jag i håg och ville inte såras igen. Han kom och besökte mig i Stockholm för bara en kväll och en natt flera gånger bara för att vi skulle ses som jag skrev ovan. Man såg ganska snabbt att han var seriös och inte någon player eller vad man ska kalla det. Han är även 5 år äldre än mig och det var ju också en seriösare relation som växte fram bara för det.

Skedde några komplikationer? – Nej det tycker jag inte, det var avståndet mellan oss får man säga som gjorde att vi inte kunde ses som vi ville. Då hann man ju dock känna efter där om det var seriöst och om känslorna var äkta eller inte. De var dem ju också för dem växte ju för varje gång och man längtade ju så mycket efter varandra. Vi pratade ju hela kvällarna typ i telefon då vi inte sågs. Jisses, på den tiden hade jag inte abonnemang utan kontantkort och de tog ju slut direkt. BQ hade dock hemtelefon så han brukade ringa mest. Men alltså 22 år sedan, tänk vilka telefonräkningar.

Kan man få se något tidigt sms eller så? – Nej det är så länge sedan att sådant har man inte kvar, inte ens de telefonerna har man ju kvar

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Hur skedde dejtandet? – Det fick vi styra upp när vi kunde ses och när helgen var ledig. Jag jobbade helger emellanåt och han var aktiv pingisspelare då så han hade matcher vissa helger med. Så en gång vet jag det tog 3 veckor innan vi sågs och det var ju smärtsamt. Fast man var ju så ung då så man var ju aktiv på ett annat sätt än idag så tiden gick ju.

Hur blev ni ihop? – Det var nog efter att vi setts i Oskarshamn och vi träffades efter det, då kändes det som vi börjat dejta. Jag dock var så försiktig i början just för att jag blivit brädad i förhållanden innan. Såklart gav jag honom chansen, men jag var nog ganska svårflirtad i början skulle jag tro. Tror att han fick jobba lite för att jag skulle förstå att det var seriöst och att det var äkta. Första gången vi sågs då när han kom och hälsade på nere i Oskarshamn så sov han i mamma och pappas stuga över natten för att sedan åka till Emmaboda dagen efter. Gången efter vi sågs så kom han till mig i Stockholm och vi började lära känna varandra och han sov ju hos mig den helgen. Jag bodde då inneboende hos en familj på Lidingö, så han sov hos mig i det rummet jag bodde i. Det var då man börja märka att intresset kom mer och mer, vi fick ju ses ganska nära också eftersom vi hade avståndet och han behövde bo hos mig. Efter det sedan flyttade jag till egen lägenhet i Stockholm och då var det ju enklare att ses. Då kunde han hälsa på mig enklare och då började det bli seriöst vill jag nog säga. Planerna var faktiskt efter ett tag att han skulle flytta till mig i Stockholm. Jag bodde då i en 3:a så där skulle vi kunnat startat vårt liv. Dock blev det inte så utan vi flyttade ihop 1 år senare hit till Dalarna och här bor vi nu kvar.

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det? – Det var han, det var så sött. Vi stod och kramades vid tågstationen då han skulle åka hem från att ha besökt mig över helgen. Vi hade nog dejtat en månad ungefär då skulle jag tro. Han höll om mig hårt och viskade – Jag älskar dig ❤ i mitt öra samtidigt som han ville pussas. Tåget kom strax därefter också och tror ni att jag ville släppa i väg honom då?! Näee knappast, vet att jag grät massor då han sedan gick på tåget.

Bor ni ihop? – Ja det gör vi, vi flyttade ihop redan efter 1 år. Så vi har varit ett par sedan sommaren 2000, samt vi har varit förlovade sedan 14 februari 2001

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vilka är hans bästa sidor? – Många, älskar hans lugna och ödmjuka sätt. Samt att han är lite blyg det är bland det sötaste jag vet. Samt att han är ordningsam, det är en stark och bra egenskap. Han är också den snällaste och finaste man jag träffat i hela mitt liv. Ingen kan lugna mig som han, ingen kan göra mig så kär och glad som han. Han är helt perfekt för mig och skulle gå sönder om jag inte träffat honom känns det som.

Och sämsta? – Hmm, kanske att han är svårövertalad ibland och i dagsläget inte går med på att köpa en ny hund, fniss. Såklart har vi alla fel och brister men kan inte specifikt peka på något känns det som. Det känns som det kan vara från år till år vad man lever för tillvaro, tycker vi växer så mycket med varandra att vi ser varandras fel och brister båda två och att vi gör något åt dem genom åren.

Vad bråkar ni om? – Ässch det vet jag inte, med tanke på att vi varit ihop så länge får man nog säga allt eller inget. Det brukar snabbt redas upp och inget som är särskilt stort.

Vad gör ni när ingen annan ser? – Älskar, det är väl det jag kan komma på? ❤ Annars har man väl visat det mesta efter så många år? Fast vi är serieälskare och ser på massa serier tillsammans, det är väl en annan grej. Det gör vi ju på vår egentid vi har tillsammans och det är ju när ingen annan ser. Just ni ser vi på serien ➜ The Girl From Oslo på Netflix

Vad ger ni för komplimanger? – Äkta och sådant som vi vill säga för stunden. Han är jättego med att ge komplimanger, får nog dagligen skulle jag vilja säga. Jag är nog också frikostig med det, men han är snäppet mer.

Vilken är din favoritbild på er? – Här är en bild på oss när vi var på Kents avskevdsturné. Det är så mycket känslor i den bilden. Vi älskar båda Kent och vi har alltid haft det som vår grej att gå på konserter på dem tillsammans. Det har varit en romantisk grej genom åren.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.pngPublicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

26 reaktioner till “Stora pojkvänslistan

 1. Men åå vad fint! Känner liksom det där nykära pirret när jag läser och tänker tillbaka på hur det var när jag och min man träffades 🙂 Vi har varit tillsammans sedan -99, det känns ju helt sjukt när jag skriver det, ha ha!

  Gilla

 2. Kul att läsa om din & BQs resa 😃💞.
  Ja, ni passar så bra som par. Så glad för din skull att du hitta BQ & ni fick Bellis 😃🥰.

  Fina kort på er två tillsammans.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Roligt att kunna läsa lite hur ni träffades och annat. Sådant som man inte visste om innan jag läste detta inlägg. Vilken bra lista du hittade och förstår att det var en du ville göra. Så härligt att ni har hållit ihop i 22år. Det är ju väldigt lång tid. Det är ju bra att man vet om ens partners lite sämre sidor då alla har någon eller några sämre egenskaper.

  Gilla

 4. Men detsamma, nog hör man att detta är som det ska vara! Verkligen en fin kärlekshistoria och jag gillar att ni har varit ett par så länge att listan också känns så himla liksom normal. Inget sådant där polerat och nyförälskat utan snarare djupt älskande. Gullisar är vad ni är.

  Gilla

 5. va fint att han åkte för o överraska dej när han bodde långt bort. ja ibland hånder det när man inser saknaden. fin berättelse 🙂

  Gilla

 6. Men åh vad gulligt och så romantiskt när han sa jag älskar dig vid tågstationen. Ni är verkligen som gjorda för varandra och ni kommer garanterat leva ihop resten av era liv. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s