Lever mitt i smittan just nu!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

And here we go again

Jaha nu var vi här igen då, min näsa och hals är åter igen irriterad efter ha rört runt med bomullspinnen, men vaddå läget är som det är. Samt vi har fått en smittspridning på mitt jobb och vi måste vara hemma vid minsta lilla symtom och då testa oss innan vi kommer tillbaka. Det är jag då (om jag inte fått det nu då), samt en till som inte smittats på min avdelning ÄN annars har de andra trillat dit. BQ har bilen i Västerås idag så fick vackert traska iväg till provstationen där man testar sig och det är tyvärr en bit att gå. Jag hade med andra ord inget val. Första gången som jag också fick sätta mig på en avskild plats utomhus och ta provet idag, det var lite meckigt! Det gick i alla fall till sist och jag lyckades hålla allt sterlit. Märks att man jobbat som tandsköterska en sådan gång att jag är van att använda många redskap som ska vara aktiva samtidigt, ❤ Nu hoppas vi på negativt test och att jag bara är förkyld. Nästa vecka har BQ och jag inbokat för 3:e sprutan så hoppas innerligt att vi får ta den. Det var extremt mycket bilar i kö som skulle testa sig, helt otroligt. Jag ringde också min vårdcentral för att höra om jag kunde komma dit och ta testet då jag inte hade tillgång till bil. Hon berättade då att man kan ta provet på plats vid teststället trots att man inte har bil. Hon berättade då också att det är extremt många som är sjuka nu och att det är typ kaos vid teststationerna och JAAA det var många!!!

Det är som det är, har jag fått det nu får man se det som jag har fått ett bättre skydd efter det sedan. Jag är faktiskt inte rädd för det längre, det är mer att det är drygt att man måste vara hemma från jobbet IGEN ッ SAMT JAA! jag får gnälla, jag får klaga och jag skriver om vad …. jag vill i min blogg!

➤ Har du smittats i covid nu denna omgång och har du tagit 3:e sprutan?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

15 reaktioner till “Lever mitt i smittan just nu!

 1. Har inte hunnit med tredje sprutan ännu och så vitt jag vet har jag klarat mig från denna omgång. Håller tummarna för att man klarar sig, men det känns mer som en fråga om när inte om längre.

  Gilla

 2. Jag har klarat mig ifrån covid. Varit lite snuvig. Men inte mer än så. Jag är sällan feber sjuk. Peppa peppa ta i trä 😊.
  Jag har testat mig 2 ggr tror jag under tiden som covid har varit. Det är skönt 😊.

  Hoppas att du inte har åkt på det 🙏🏻❤️.

  Jag tycker det är bra att dem håller hårt på att man ska va hemma så fort som man inte känner sig bra. Därför att det kan ju rädda många som slipper bli sjuka & arbetsplatsen som då rullar på bättre 🤧😮‍💨🤒.

  Det är din blogg. Det är bara du som bestämmer över den! Så det klart att du ska få klaga & gnälla på din egna blogg❣️🤗

  Ta hand om dig! Va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Jag har klarat mig än så länge och nästa vecka ska jag ta dos nr 3. Det är många som är sjuka nu, men det är bara att hålla tummarna att man klarar sig!

  Gilla

 4. Jag tror att alla kommer få corona oavsett vaccinationsstatus. Omikron kommer vara det som får slut på pandemin tror jag. Hoppas på negativt test den här gången med för dig.

  Gilla

 5. Jag har klarat mej och fick trean igår. Jag är livrädd för att bli smittad! Vi fick ett dödsbud häromdagen och väntar bara på nästa, en god vän ligger nersövd och man tror inte ett han kommer klara sej. Vi tar haft så många runt oss som förlorat kampen mot covid 😦

  Gilla

 6. Just nu känns det oundvikligt och jag tror att alla bara kommer att få Covid nu eller snart Jag hade det ju i höstas, men tror inte att det var denna varianten så jag räknar med att kunna få det igen även o man säger att man oftast har antikroppar i 6 månader. Ska ta min tredje spruta om två veckor så jag håller tummarna att jag är frisk då.
  Eftersom du ändå är hemma från jobbet så kan det ju lika gärna vara skönt att kunna bocka av Covid, så länge du mår ok. Krya på dig!

  Gilla

 7. Jag skulle ju ta min 3e spruta förra lördagen, då var jag ju fortfarande sjuk i detta. 😲 Set var bara att avboka den o vänta tills jag är frisk igen. Känner mig ju inte frisk ännu, trots 2 veckor. Men jag jobbar hemifrån i alla fall. Nu är nästa fråga OM man får ta vaccinet direkt efter att man varit sjuk? Har inte hittat någon sån info.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s