Vitt skräp får tyvärr inte mer än 2 av 5 !

Nej den måste tyvärr få tumme ner

Igår hade vi en mysig dag tillsammans vi tre i vår lilla familj och det kommer vi fortsatt ha nu fram tills onsdag då skolan börjar igen och vi ska börja jobba. Vi får alltså njuta några dagar till på vår ledighet. Vi gjorde god middag som ni såg i inlägget under sedan åt vi lite gott till soffmyset sedan. När tösen somnat såg vi på filmen ➜ Vitt Skräp med Ola Rapace, han har t.o.m regisserat den. Dock tyckte vi inte att den var särskilt bra, vi såg klart den men det var inget vi känner var nödvändigt då vi faktiskt tyckte att den var dålig. Ola spelade bra, det var han som gjorde en bra insats, annars blir det tumme ner.

➤ Någon som sett filmen?

Handling: Det är en film som ska föreställa att utspela sig på 80-talet där Sami är den som är i fokus i filmen. Sami är alltså karaktären som Ola Rapace spelar. Sami har ett trasigt och brokigt förflutet där han haft allt annat än lättsamt. Uppvuxen i en familj med misshandel och svårigheter. Sami söker efter en slags försoning och av en slump hamnar i en småstad där han träffar olika karaktärer som blir hans nya vardag. En av karaktärerna han träffar är Kim. Tillsammans blir de indragna i en knark-verksamhet med farliga konsekvenser och vem ska överleva i slutändan?

Vår motivering: Det räcker inte till helt, de försöker efterlikna en gangsterfilm (Pulp Fiction) med mycket blod, intriger, våld och hat. Det som blir av det är att det blir bara rörigt, klumpigt och småmisstag och karaktärer som inte spelar särskilt bra. Vissa spelar bra och därför väger betyget upp till 2 av 5. Flera gånger så börjar folk misshandla varandra bara hur som haver och det är väl inte så det går till ?! (vad vet jag) !! Hur det än är så är man inte så vidrig som de vill göra karaktärerna även om det tyvärr förekommer mycket våld. Det här är en film man kan säga att ”Det är bara en film” det är inte på riktigt och inte speciellt sanningsenlig. Det blir lite för mycket blod, misshandel och så att det bara blir ett fumligt intryck!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Vitt skräp får tyvärr inte mer än 2 av 5 !

 1. Men å vad härligt med lite fler lediga dagar, här började vi redan den 3/1 och då hade jag varit sjuk heeellla ledigheten först. Så trist. Ola brukar väl göra bra film men kändes inte som en film jag tror jag tänker se.

  Gilla

 2. Vilken mysig kväll ni hade och lite tråkigt är det ju när en film inte är bra. Har faktiskt aldrig hört talas om filmen innan. Låter dock som inget för mig 🙂

  Gilla

 3. Det är så trist när filmen inte lever upp till ens förväntningar eller ens är värd att egentligen se klart.
  Tack för att du delar för det är typsikt en sådan film maken hade kunnat föreslå.
  Här börjar skolan på onsdag och torsdag så grabbarna har några dagar till att njuta av.

  Gilla

 4. Har aldrig hört talas om filmen. Trist att det inte motsvarade era förväntningar under myskvällen. Aldrig kul när filmer är tråkiga.

  Gilla

 5. Har faktiskt aldrig hört talas om filmen ens och om jag nu gör det vet jag att det inte är något att se.
  Så bra med recensioner av det vanliga folket för det stämmer ofta bättre än de där proffsrecessenternas

  Gilla

 6. Skönt med några extra dagar ledigt.
  Maten ser jättegod ut 😋. Mysigt med mys i soffan.

  Tråkigt att filmen inte va bra. Annars är Ola Rapace bra 🙂. Jag har inte sett filmen.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s