Pang sa det, sedan vart det typ svart!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ibland är oturen framme när man är som mest aktiv!

Idag har vi fejat på här hemma ganska mycket och det är så skönt. BQ och Bellis har varit och slängt återvinning och sorterat skräp. Jag har även tagit ner all advent och granen, ja det blev så. Vet att jag skrev i tidigare inlägg att vi skulle vänta till efter helgen. Både BQ och jag sa att vi kör på då vi ändå håller på att städa och feja här hemma med allt annat fick det åka ner det också. Jag har städat i Bellis garderob då den snabbt blir tillvänd. När jag städade på toaletten idag reste jag mig för fort upp när jag städade toalettstolen så jag slog huvudet hårt i badrumsskåpet. Det kändes som om att allt vart svart eftersom jag varit lite snurrig efter. Både BQ och Bellis kom springande till toaletten och fundera vad som hände och när jag grät så stora krokodiltårar så tröstade båda mig och krama mig. Lite full i skratt såhär efteråt då jag tänker på det att vi alla tre stod och kramades på en toalett som jag höll på att städa. Bellis var jätteivrig och nyfiken på att se vart mamma slagit sig i huvudet så hon agerade doktor där ett tag. Det gick väl rätt så bra, jag har en bula i huvudet nu och ett sår som det blödde i från. Vad dum man känner sig sådana gånger, men får skylla mig själv då jag missat att stänga ena luckan på badrumsskåpet ❤

➤ Brukar du känna dig dum sådana gånger då du slår dig och bara reser dig upp och borstar av dig? Eller låter du faktiskt situationen bli som den blir och du tar dig tid att känna efter vad som hände och kollar så allt är ok med dig innan?

Det är trots allt vinter och kräv inte mer än vad som är rimligt!

Fler som frågat och NEJ, vi åker inte till Oskarshamn nu idag, det är faktiskt mamma och pappa som inte vågar eftersom vi måste bo ganska tätt i deras lägenhet. Det är svårt att kunna ses bara utomhus, samt att vi umgås ju inte kontinuerligt eftersom vi bor så pass långt ifrån varandra. Fler som tyckte att vi kunde bo på hotell! OK, men det är inte det man anser att man vill just nu heller då läget är som det är nu med pandemin. Min pappa är gammal (91 år och har sköra lungor, mamma är 70 år och har hjärtfel) och pappa orkar inte vara ute så långa stunder och då anser vi att vi skjuter fram det lite med tanke på att det är trots allt vinter. Min syster med familj gör faktiskt samma och vi är överens allihopa. Det är trots allt 84 mil fram och tillbaka för oss och 64 mil fram och tillbaka för min syster med familj. Kalmar är en av de kommuner som spridningen är mest i. Mina föräldrar är de viktigaste som finns och såklart vill jag mer än gärna träffa dem. Tyvärr så måste man ibland se till det bästa och just nu är det såhär ! Fler som skrev med att ni behöver ju inte vara bland folk och bara träffa era föräldrar?! SÅKLART!, men hmm?! hur ska man då göra om man ska bo på hotell?! Skulle ni vilja bo på hotell i en stad som spridningen ökat mer än det dubbla de senaste veckorna och är i en av de kommuner som ökat mest i landet? Vet att alla menar ni bara väl och tack för det, så fint av er ❤

Smärtsamt och ledsamt och visst hatar man pandemin ännu mer nu, JAJJAMÄN!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Pang sa det, sedan vart det typ svart!

 1. Viktigt att man tar det beslut som känns bäst för en själv. Pandemin är vidrig och det är väldigt tråkigt att det är som drt är. Hoppas snart ni kan ses igen.

  Gilla

 2. Det var ett bra beslut ni tog. Förstår dina föräldrar och det låter bra att du verkligen förstår hur de tänker. Jag hade nog inte heller gjort den resan. Själv skulle jag träffat pappa och hans fru i mellandagarna med pappa ställde in pga smittspridningen och att han är med i flera riskgrupper. Jag själv brukar ibland helt missbedömningen av avstånd till saker vilket slutat jag antingen ligger på marken och undrar vad som hände eller gått in i något.

  Gilla

 3. Åh din stackare, tyvärr händer det den bästa❤.
  Förstår att du är rädd om dina föräldrar och kan man inte ses får man ringa istället. Man ska vara försiktig i pandemi tider.

  Gilla

 4. Även om det är ett klokt beslut gör det ju inte saken lättare. Jag är ledsen för din skull. Måste vara jättetufft att bo så långt från sin familj och då i synnerhet i kristider. Det är nu man behöver vara med dem man älskar. Jag hade nog fattat samma beslut som du och samtidigt varit jätteledsen.

  Men vilken underbar liten familj du har hemma! Jag tycker det låter mysigt att kramas på toaletten, vad fint av både Bellis och BQ att pyssla om dig så.

  Gilla

 5. Det är verkligen skit vad pandemin ställer till det. Jag har inte träffat min mamma på 1,5 år. Några av mina syskon har jag Inte träffat sedan hösten 2018. Så det är riktigt tröttsamt detta, men förstår absolut det vad du/ni gjort nu – jag har ju gjort samma val här. Vi har 110 mil till min mamma…

  Gilla

 6. Det är klokt att ni stannar hemma, klokt men jävligt trist.
  När jag slår mig eller trillar eller tappar ngt så blir jag mest förbannad på mig själv men ja det är fruktansvärt pinsamt. Hemma är det inte pinsamt men jag blir förbannad och besviken så att jag gråter. Är så trött på att min kropp inte fungerar som det är tänkt att en kropp ska fungera.
  Håll koll på ditt huvud, vid svår huvudvärk så tycker jag att du ska kolla upp det på din VC.
  Kram

  Gilla

 7. Pandemin suger, men ni gör rätt som är försiktiga. Det är bara dumt att riskera något. Även jag är extra försiktig just nu med tanke på min strålbehandling. Även om jag i grunden inte är särskilt orolig för att bli sjuk, så får det liksom bara inte ske just nu. Att behöva skjuta upp strålbehandlingen för att man varit oförsiktig när det kommer till pandemin känns inte som ett bra alternativ. Men ibland känns det trist och tråkigt att behöva tacka nej till så mycket roligt som man måste göra just nu…

  Gilla

 8. Det där låter precis som jag att slå huvudet i badrumsskåp när jag städar. Ett par gånger har mina kollegor fått ta hand om mig när det hänt på jobbet. Förstår att det gjorde ont. Tråkigt att ni inte åker iväg men utefter det du beskriver i det här inlägget så tycker jag det låter klokt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.