Streamingtjänster och nya naglar!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Bort med det röda och in med det stilrena och softa!

Började min lediga dag med att göra om mina naglar och jag var så urlesst trött på mina röda julnaglar. Jag var trött på färg överhuvudtaget och mönster och långa naglar. Bad därför dem korta ner dem ordentligt och så fick de göra fransk manikyr och glitter. Jag tänker också då att naglarna får vara kvar några veckor längre än jag brukar så kommer de växa sig längre och då kan jag göra lite mer design nästa gång. Jag vill också känna efter om jag vill ha långa eller ha den här längden, för jag saknar känslan lite ibland då man gör vissa saker på jobbet, man får fippla lite för mycket ibland då naglarna är i vägen. Sedan har de gått av var gång nu de senaste tre gångerna och det har de inte gjort innan, så märker att de är i vägen på jobbet tyvärr.

Jag tog bort allt rött hemma igår också, alla ljus, kuddar, filtar m,m. Idag var jag iväg och köpte nya kuddfodral och nya ljus. Ja jag vet att det är inte ”lika snyggt” att vi har filtar i soffan, men det är ett måste för tösen är inte fullt så rädd om saker som sig bör och jag vill minimera risken för fläckar. Köpte även nytt till köket också. Bordstabletter och lite dekoration dit. Nu är det bara advent kvar i fönstren och det åker bort efter helgen. Jag tänkte ta bort allt sådant igår med, men BQ ville ha kvar det några dagar till och det är ju trots allt väldigt fint.

Idag har vi även skaffat en ny ➜ chromecast då den andra vart fel BQ fick i julklapp av mig och oj så mycket smidigare det är nu att titta på tv om man vill se från SF Anytime, SVT play, C More, Tv4 Play och ja alla andra möjliga streamingtjänster. Viaplay, Youtube, Netflix har vi redan som appar på teven. Det fanns ju chromecast som kostade upp till 1200kr där det fanns Ultra HD, fjärrkontroll med till också. Såklart var det lockande att köpa, men eftersom vi har Viaplay och Netflix och Youtube redan i Ulta HD så tyckte vi att det fick räcka med en som inte var fullt lika dyr.

➤ Har du Chromecast och vilken modell använder du?, vilka streamingtjänster använder du?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Streamingtjänster och nya naglar!

 1. guuud så skönt att det röda är väck, ut med julen bara! Jag vet att det inte är förrän tjugondedag knut egentligen, men jag är inte ett fan av pynt så jag tycker gott att man ska ta bort det så fort man är less på det! 😀 Man gör som man vill när man är vuxen :))) Det blev jättefint hos er 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Så fina naglarna blev 😀. Med stärkande naglar så blir visa saker svåra att göra. Men det är fint 😊.

  Okej. Min jul är med bort plockad i stort sett. Jag längtar att få upp det. Men skönt att plocka ner det efter nyår 😊. Kul att köpa nytt inför nya året. Det blir nog superfint med det nya hemma hos er.

  Tror inte att vi har chromecast. Men vi har Viaplay, Discovery & youtube på en meny. Sen en massa kanaler på tv. Duger åt oss. När man vill se något vettigt. Så finns det ändå inget att se 😊.

  Ha en trevlig helg! Ta hand om dig och er❣️🤗

  Gillad av 1 person

 3. Snygga naglarna blev. Jag har en chromecast som jag fick av morsan i 30 års present 2018 så den är rätt gammal. Jag använder sfanytime och har just nu bara HBOmax som jag betalar för varje månad. Har haft disneyplus men har det inte just nu men ska fixa det snart då det verkligen är värt pengarna enligt mig.

  Gillad av 1 person

 4. Jag använder Cromecast, men har ingen aning om vilken modell. Den funkar kanon däremot och ett smidigt sätt att kunna streama till teven.

  Gillad av 1 person

 5. Jättefina naglar. Tänker också att det är mer praktiskt med kortare naglar inom barnomsorgen. Vilket vackert hem ni har. Tror inte du visat så mycket bilder inifrån tidigare

  Gillad av 1 person

 6. Jag har cromecast med fjärrkontroll, den är jättebra, fick den i julklapp men den var köpt på rea för över halva priset..men jag är väldigt nöjd med den eftersom jag hade en gammal utan fjärkontrolll innan men nu när vi ar telenor stream så r det bättre med fjärrkontroll att bläddra mellan kanalerna med

  Gillad av 1 person

 7. Jag klippte av mina naglar helt innan nyår. Satte tippar på, vilket jag egentligen ogillar, men mina naglar var i så dålig form, de skivade sig direkt när jag varit & fixat dem så jag insåg att det var dags.
  Vi har Apple TV och massa streamingtjänster: Netflix, Viaplay, HBO, Disney+, CMore & Discovery plus.

  Gillad av 1 person

 8. Jag tycker att dina naglar blev jättefina. Jag tycker faktiskt att det är snyggare och mer elegant med lite kortare naglar.
  Vi har chromecast och har haft i flera år så kommer inte ihåg vilken sort det är. Men jag älskar verkligen den tekniken för det blir ju verkligen mycket enklare att streama.
  Vi brukar plocka bort julen tjugonda Knut men sätter å andra sidan inte fram sakerna förrän närmare julafton med undantag för adventsstakarna och julkrubban.

  Gillad av 1 person

 9. Fina naglar! Jag tog en paus med byggda naglar när jag jobbade inom barnomsorgen, tyckte inte det funkade så bra.

  Det funkar väl jättebra med filtar i soffan! Jag hade överkast i soffan när barnen var lite yngre än vad Bellis är och sen åkte de på igen när Diego kom in i familjen.

  Vi har två AppleTV och vi är så nöjda med dom, vi har haft chromecast men vi är inte så nöjda med den. Vi har Viaplay, Netflix och Disney+. Ibland funderar vi på att säga upp TVn och bara ha streamingtjänster för vi tittar ju aldrig på tv. Fast om vi säger upp TVn så måste vi börja betala för ViaPlay och då vill maken även ha Discovery+ så i slutändan skulle vi inte tjäna något på det direkt. Jag sa nej för jag orkar inte klöddet helt ärligt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s