Nyårsmenyn och nyklippt mor och dotter!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En mjukstart på veckan efter influensan

Det har varit mjukstart för mig den här veckan där jag jobbat måndag och tisdag endast. Nu har jag ledigt fram tills måndag och då jobbar jag igen mån och tisdag för att sedan vara ledig 1 vecka. Så det känns ändå ganska ok att man jobbar några dagar och sedan får ledigt i omgångar. Det var även mjukstart då vi hade 4 barn i måndags och 7 i går, så ja inga ansträngande dagar direkt. I dag har Bellis och jag vart till frisören och klippt oss. Jag la i massa ljusa slingor i håret för att få lite fräschare look. Det är så smidigt för Bellis klipper sig när jag sitter med färgen i håret och medans det verkar. Då hinner inte hon heller tröttna allt för snabbt. Hon får alltid så mycket beröm för sitt hår, det är så bra kvalité på och så tjockt och fint. Jag har också väldigt tjockt och bra hår och det är också då tacksamt att klippa kortklippta frisyrer då. Jag passar allra bäst i kortklippt och Bellis är så vacker i sin frisyr. Jag gillar också att ha fläta i luggen, eller tvinade hår teser som en effekt och fäster fast med hårnålar. Diadem är praktiskt och bra också. Jag har i alla fall återhämtat mig från influensan och visst det känns ju i kroppen att man låg helt däckad en vecka, men ändå så är man på gång vilket är skönt. BQ ligger sjuk i någon form av förkylning nu ❤, och som tur va i en mildare variant än vad jag hade. Han har också fått svar idag att det inte är covid.

Bellis och jag var ner på stan i måndags och kikade lite på REAN åt henne då hon behövde nya träningskläder, samt jeans. Hon ville även ha ett bikini. Jag sa till henne att det är inte säsong för det nu för så det går nog inte köpa just nu. De är ju i badhuset i skolan ibland så förstår henne att hon vill ha nya badkläder också. Kan man då säga flyt, de hade ett bikini kvar på Kappahl på REA i hennes storlek också. Träningskläder och jeans hittade vi också så hon var väldigt nöjd.

Jag kom hem för en stund sedan och har varit och storhandlat på ICA, ett sammanlagt kalas på 1200kr, jisses. Men då var det också allt till nyår för oss då vi ska ha 3-rätters har vi tänkt. Det var proppfulla stora kassar som lastades in i bilen minsann.

Vår trerättersmeny är

 • Förrätt – Smörstekt toast med krämig röra och sallad till
 • Varmrätt – Lasagne med Cottage Cheese och morötter
 • Dessert – Frusen Cheesecake med apelsin och vanilj

➤ Har ni handlat något på REAN?, samt hur ser er nyårsmeny ut och hur ska ni fira den?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Nyårsmenyn och nyklippt mor och dotter!

 1. Så fint med alla bilder! Alltså den där desserten skulle jag inte tacka nej till! Hoppas du får ett riktigt härligt nytt år fina du!

  Gilla

 2. Bra att bellis kan klippa sig medan du sitter och låter färgen värka. Vilka snygga kläder ni hittade. Själv har man köpt en till varm tröja från Cubus och underkläder. Köpte också en ny blueray spelare på rean på mediamarkt. Det vart en av märket Sony. Själv har jag ingen aning vad det blir för rätter vi ska äta imorgon då jag var borta när det bestämdes.

  Gilla

 3. Vad fina ni är i håret, båda två. Jag älskar Bellis perfekta bob, en sådan är ganska svår att få till och bära upp. Men hon äger den. Hoppas nu ni får vara friska ett bra tag framöver, när väl BQ slipper sin förkylning.

  Ja, herregud så dyrt det är att handla mat! Känner igen mig i det. Borde kanske ta tag i det där med att sätta mig in i hur man lagar portionen under tian.

  Din trerättersmeny låter delikat, i alla fall, och kommer säkert också smaka ljuvligt. Är matlagning en passion?

  Gilla

 4. En mjukstart är alltid bra tänker jag. Jag behöver ingenting så hoppar rean. Orkar inte trängas med massa människor just nu 🙂 Fina ni blev i håret både du och Bellis.

  Gilla

 5. Det är skönt när man ite behöver jobba hela veckan utan kan få lite mjukstart. Jag försöker lägga in någon strödag i varje månad, det lättar upp månaden helt enkelt.
  Så fina ni blev i håret! Jag har ju blonderat mig och går lite åt det gråa, älskar det. Jag klippte av det som hade växt ut också, känns mer som jag att vara korthårig faktiskt.
  Vi planerade faktiskt nyår idag med grabbarna. Båda grabbarna är helt för att vi bara ska vara hemma, bara vi inte gäster. Vi ska äta trerätters, huvudrätt blir fondue på barnens begäran och efterrätt blir det chokladpudding även det på barnens begäran. Förrätt har jag inte bestämt ännu. Vi har också bestämt att vi ska spela brädspel men jag tänkte att vi kanske även kunde spela lite Wii – Mario cart är ju roligt. Men det blir iaf inte någon fest att klä upp sig för, här snackar vi pyjamas hela dagen eller iaf mjuka byxor med resår. haha

  Gilla

 6. Skönt med mjukstart på ditt jobb. Perfekt såhär när det är många röda dagar & många är lediga 😊👍.

  Så skönt att gå till frissan & fixa till ditt hår lite. Du blev jättefin 😀👍. Bra att dem kunde kombinera dig & Bellis. Att när du hade färg i håret så klippte dem Bellis.
  Vad bra att ni hitta allt som Bellis ville ha på stan. Till och med ny bikinis på rea.

  Jag har inget handlat på rea. Nyårs middagen vet jag inte hur det blir. Det ser ut att blir lugnt här nyår.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.