Julens glada klang och tradition!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En superhärlig julafton med lek och spel

Nu har man haft julafton då som man längtat efter den. Vi firade hos BQ,s bror och hans familj och vi hade det toppentrevligt. Vi gjorde ➜ julklappsspelet där man får slå tärningen för att få en 6:a. Får man en 6:a så får man välja ett paket i pakethögen. När man sedan fått en 6:a så får man välja en paket i högen eller ta en paket som någon annan valt. Bellis var också med i spelet, men hon fick en paket som hennes namn stod på så att hon skulle få något hon ville ha. Det kan ju vara precis vad som i paketen. BQ fick ett spel, jag fick en chokladkartong och Bellis fick mössan hon har på sig, en pop it och en gosenalle. Kalle Anka var såklart också given att vi kikade på och man märker att man kollat på det en sisådär 30+ gånger för man kan ju nästan varje replik de säger. Bellis fick såklart vara uppe längre igår på julafton och när klockan var närmare 22 var hon också jättetrött. Hon somnade direkt och idag fick vi alla lite sovmorgon, mycket skönt! Idag har det varit jättehärligt väder och vi tog oss en härlig stund vid lekparken med linbanan. Tösen var full med sprulande energi och solen sken, kunde inte bli härligare.

➤ Hur var er jul och vilken är er favorit på Kalle Ankas Jul?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Julens glada klang och tradition!

 1. Låter som en mysig julafton 😊. Julklappspelet har jag aldrig testat 😊 Karim är ju sjuk så vi hade en lugn jul hemma istället

  Gilla

 2. Jag älskar Bellis mössa! Sån vill jag ha!
  Vi har också paketleken, jag vann en bakform med tillhörande slickepott och en form till att göra glassar i. Affe var den stora vinnaren, han kammade hem flera paket bl.a. en filt, en kniv, ett doftljus mm.
  Jag älskar Kalle! Jag tror att jag gillar Tomtens verkstad bäst.

  Gilla

 3. Vilken mysig julafton vi körde också ett julklappspel med ungefär liknande regler. Det var roligt och även här blev det sovmorgon idag. Var så trött när man kom hem 🙂

  Gilla

 4. Verkligen en toppen jul faktiskt 🥰🎅 favorit, nog allt ihop från när man var liten, inte det som lagts till på senare 😀

  Gilla

 5. Här var det väldigt lugnt och avklarat på 3-4 timmar. Årets julafton bjöd på skaldjur och Kalle hoppade vi över. Nästan som vilken fredagkväll som helst alltså… rätt skönt faktiskt.

  Gilla

 6. Vad roligt att du hann bli frisk så ni kunde få ett härligt julfirande. Julklappsspelet låter så roligt. Vi spelar det aldrig men kanske skulle börja. 🙂 Min tradition nu som vuxen är att alltid somna från. Blir så trött så det är skönt med en liten tupplur…. Här har det också varit sol idag så vi var ute och åkte pulka på den lilla snön som fanns.

  Gilla

 7. Kalle Anka är ju tradition och bäst gillar jag Benjamin syrsa i slutet o Lady &Lufsen..Med det sagt… Karl Bertil Jonsson är mycket viktigare för mig på julafton än Kalle.. 😊

  Vi kör med julklappsspelet nu när alla är vuxna, förr kom alltid tomten. 😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.