Julklapp på posten av Hanna!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En symbol för Linköping och Cloetta !

Idag fick jag ett fint blått kuvert på posten utav Hanna från ➜ Hannaskrypin. Jag valde att vara med i ➜ Social Media Support & Share Group julklappsutlottning där man skulle skriva i att man ville vara med och delta för att köpa en julklapp åt en utlottad medlem. Syftet med julklappen var att man skulle köpa något som symboliserade den staden man bor i. Det kunde heller inte bli bättre, för BQ gillar hockey och han uppskattar att se Linköpings logga på en fin magnet. Jag älskar center och plopp så det kunde ju inte tajma bättre. Tomten är ju toksöt och den ville direkt Bellis ha. Tack så mycket Hanna för en toppenfin julklapp från dig och av symbol från din hemstad ❤

Hanna bor i Linköping och hennes motivering var

Utanför Linköping i en liten ort som heter Ljungsbro ligger ➜ Cloettas fabrik. Vad kan vara mer ”Linköpingst” än då choklad från Cloetta. Något annat som är från Linköping är vårt hockeylag. Tycker det passade väl med choklad och en kylskåpsmagnet. Tomten fick följa med som en liten bonus.

GOD JUL !

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Julklapp på posten av Hanna!

  1. Tack för ett fint inlägg! Det var inte så lätt att komma på en julklapp från Linköping så jag är glad över att det blev bra. Kan tänka mig att Bellis ville ha tomten. Vill ha en likadan haha.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.