Nu blir det mer och mer kännbart

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nu blir det mer och mer kännbart att julen är på fredag

Julen och julafton närmar sig med stormsteg och vi har inhandlat alla julklappar. Det är BQ kvar som inte köpt åt mig, antar att han kommer göra det. Han är dock som typiskt karlar kan vara och går ner dagen eller dagarna innan på gallerian och köper, inget fel med det. Idag stänger jag och jobbar 10-18:30, mindre kul en fredag. Dock är det så för alla, alltså alla har en sådan fredag vi roterar ju hela schemat. Vi fortsätter med mycket pyssel med barnen, och igår bakade vi pepparkakor med halva gruppen. Den andra halvan bakar nu typ då jag skriver, det får jag ej vara med på nu eftersom som jag sa, börjar sent. I morgon har Bellis och jag bestämt att vi ska julbaka godis tillsammans, det ska bli toppenroligt. Baka lussebullar och några godissorter, blir en dag med bakande och julmusik. Jag har även ätit mitt första julbord, det var jullunch tillsammans med barnen i onsdags och det var jättemysigt. Vi ändrade om våra bord till långbord och gjorde extra fint med rosetter och julmusik.

➤ Har ni julbakat något och är ni färdiga med julklapparna?, har ni ätit något julbord än?

Idag fick Bellis ge sina fröknar en julgåva från oss och i år valde vi att köpa GOD JUL PRALINER från DIMODA åt dem. Fyllda goda chokladpraliner i en len och god smak förpackad extra fint . Hoppas att det ska bli uppskattat, får höra när hon kommer hem sedan! ❤

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Nu blir det mer och mer kännbart

 1. Ja tre dagar kvar till jul det börjar kännas nu är dock inte klar med klapparna 🤶🏻🎅🏼Måste in i kväll och shoppa förhoppningsvis inte packat med folk efter 18 kramar

  Gilla

 2. Ja det känns helt galet att julafton är nästa fredag. Jag själv beställde en julklapp till morsan igår och ska få den hemlevererad senast 20 december. Skönt att man inte behöver gå på stan och trängas. Jag själv har ätit ett julbord och det var med min dagliga verksamhet.

  Gilla

 3. Så mysigt du har det, både på jobb och hemma. Jag vet exakt hur tråkigt det är att jobba stängning på en fredag eller ja jag tyckte faktiskt att det alltid var jobbigt att jobba stängning oavsett vilken dag det var. Jag som inte är någon morgonmänniska jobbade faktiskt hellre öppning än stängning. Tror att det handlade mkt om känslan när de trötta små liven kom till förskolan och mysstämningen vi försökte få till.

  Ja jag har julstökat en hel del men vi har faktiskt inte köpt en enda julklapp. Vi har förvisso inte så många att handla till men det blir svårare och svårare för varje år. Barnen är så himla tråkiga och önskar sig i princip bara pengar eller helt omöjliga saker (dyra men också omöjliga att hitta). Jag tänker återigen att det är lättare att handla till tjejer men det är inte genusbestämt egentligen utan det handlar om intressena som mina barn har. Ett tag var min äldste jätteintresserad av kläder, märkeskläder, så då var det hyfsat enkelt att handla till honom. Nu är största intresset att spela datorspel och allt som rör WW2. Jag tänkte att det skulle vara enkelt att handla ngt som handlade om WW2 men nej det är faktiskt inte så enkelt. Han avskyr att pyssla så såna där skepp och flygplan som man bygger ihop och sedan målar är helt otänkbart.
  Lillens högsta önskan är att bli Youtuber men han har redan det han vill ha/behöver för att göra sina videos ja förutom pengar till att handla i spelen. Ja du hör, det är ju inte direkt världens roligaste grejor att shoppa kring.

  Fint av dig att ordna så Bellis får ge en liten julpresent till pedagogerna. När barnen gick på fritids så var det alltid ngn förälder som ordnade en insamling. Tyvärr var jag alldeles för lite och stressad för att ordna själv.

  Gilla

 4. Julklapparna 🎁är nästan färdiga. Det ligger en pepparkaks deg i kylen. Jag hoppas att det blir pepparkakor i helgen! 🙂.
  Jag tror att det är lättare att jobba en tid som man inte helst vill jobba. När man vet att andra i sitt arbetslag för göra det åxå.
  Trevligt att jul baka tillsammans 😃💞
  Killar är killar 🤣.
  Det är ju en vänlig sak att göra. Att ge något till personalen som har hand om sitt barn stora delen av dagarna på veckorna 😊. En föräldrars plikt tycker jag till jullov & skolavslutning.
  Hoppas att dem uppskatta det.
  Ha en skön helg! Ta hand om dig❣️

  Gilla

 5. Ja nu kommer det gå fort till julafton 😊. Jag är inte klar med alla julklappar än. I år blir det inget julbak här kanske efter jul men inte innan 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.