Nu behöver man julledigt

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En lång vecka men med både julpyssel och julmys !

Det här har varit en lång vecka och det sa vi flera kollegor igår att det har verkligen varit en lång vecka enligt oss alla. Veckan har dock haft massa julmys också med julpyssel i flera former och färger. Samt i går hade vi julmys på vår avdelning där vi hade än mer pyssel och vi fick ha juldräkter på oss både barn och personal. Vi bjöd barnen på pepparkakor, hade julmusik på hela dagen på vår overhead som är kopplad till paddan så vi kunde se både film och juliga klipp. Vi pysslade i grupper med barnen. Barnen har även fått göra ett julpyssel som en julklapp till valfri familjemedlem som vi slått in som julklapp. Personalen på min avdelning fick även en julklapp av ett barns mamma, ❤ så rart. Jag har suddat ut namnet på barnet bara på bilden då jag inte får visa det. Vi öppnade den och det var ett ljus med vinterdoft som luktar ljuvligt. Det är sådant som gör att man tycker om att jobba som pedagog, just för denna uppskattning man får av barnen och föräldrarna. Vi har verkligen haft olika temp på vädret den här veckan, nu ligger det på nollan och i onsdags hade vi – 19 grader. Då kunde vi inte vara ute så länge med barnen, det blir för kallt då. I går däremot fick de rulla snöbollar och göra snögubbar.

Nu längtar jag tills det blir julledigt och man får känna att man är ledigt en period. Tycker man märker på både barn och vuxna att man behöver få vara ledig nu.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Nu behöver man julledigt

  1. Förstår vad du menar, när man jobbar så märker man det så tydligt men jag saknar mitt jobb hehe… ska hälsa på i vecka så det ser jag fram emot 😋😍

    Gillad av 1 person

  2. Så roligt när du får julklapp av ett barn. Antar att det är då du uppskattar ditt jobb. Doftljus som alltid går hem. Jag brukar inte däremot tända mina. Här har det också varit lite kallt några dagar men sedan blivit mildare i temperaturen. Jag själv har bara en vecka till sen är jag ledig i tre veckor.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.